Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 trikov za popolne fotografije

2. 1. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
fotografija

foto: Profimedia.

Prepričani smo, da ima vsaka od vas dobre in slabe dni, kar zadeva videz na fotografijah. Da pa bo slabih čim manj, si dobro preberi spodnje trike.

Če jih boš upoštevala, ne dvomimo, da boš od zdaj naprej blestela na vseh fotografijah. Strah, da bi te kdo na Facebooku označil na kakšni fotki, kjer si izpadla grozno, bo od danes naprej odveč.

1. OBRNI SE


Najboljše fotografije nastanejo spontano. Če si s hrbtom obrnjena stran od objektiva in te fotograf pokliče, da bi te fotografiral, se z vetrom v laseh obrni proti kameri in se nasmej. Ker za fotografijo ne boš posebej pozirala in se trudila, da bi ti uspela, boš na fotki izpadla sproščeno in naravno, posledično pa boš videti čudovito.
2. GLEJ GOR
Odličen način, da bodo tvoje oči delovale odprte, je, da gledaš rahlo nad objektivom fotoaparata. Glave ne smeš nagniti nazaj, premikaj samo pogled. Še bolje pa bo, če boš hkrati brado spustila malce navzdol.
3. NAMAŽI SI USTNICE
Če po navadi ne uporabljaš šminke ali gela za ustnice, ti priporočamo, da si ga omisliš pred fotografiranjem. Na fotografiji lahko ustnice izpadejo tako svetle, da popolnoma izgubijo svoj čar. To ni videti niti malo dobro, zato poskrbi, da boš na ustnice nanesla nekaj barve. Pazi le, da bodo še vedno bile videti čim bolj naravno.
4. SPROSTI SE
Neiskren nasmeh zagotovo ne bo izpadel dobro. Ko boš pozirala, je zelo pomembna tvoja obrazna mimika. Poskusi se spomniti kakšnega dogodka, ki te je spravil v smeh, in ga izrazi pred fotoaparatom. Če se že po naravi smejiš z odprtimi usti, to stori tudi zdaj. Bodi sproščena in bodi ti.
5. KATERI JE TVOJ PROFIL?
Vsak je videti iz enega profila obraza na fotografijah bolje kot iz drugega. Ugotovi, katera stran je tvoja, desna ali leva. Doma se fotografiraj in se oceni, če pa nisi prepričana, za mnenje povprašaj še najboljšo prijateljico. Ko se boste naslednjič postavljali za skupinsko fotko, boš takoj vedela, kateri profil moraš izpostaviti kameri, da boš s fotografijo zadovoljna.

prejšnji članek
BQL v novo leto vstopila z novo pesmijo
Obsedena!
BQL v novo leto vstopila z novo pesmijo
naslednji članek
Poljubljanje je dobro za zdravje
Moj life
Poljubljanje je dobro za zdravje
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska