Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zasij v vsej svoji lepoti

11. 1. 2017; 10.45
Avtor: K.M.
samozavestlepota

foto: Profimedia.

Za to ne potrebuješ nikakršnih pripomočkov.

Če boš le malo pobrskala po spletu, boš našla ogromno fotografij zvezdnic, kako so videti vsak dan, in videla boš, da se tudi one po ulici sprehajajo brez ličil, oblečene v vsakdanja oblačila, in niso videti nič drugače kot ti. Tudi one lahko imajo težave z mozoljčki, mastnimi lasmi, tudi njim kakšen del telesa ni všeč – natančno takšne so kot ti. Zato tudi ti zasij v vsej svoji lepoti. 

Samozavest


Veliko boš storila s tem, če boš samozavestna. Če se boš v svojem telesu dobro počutila in mislila dobro o sebi. Če si brez samozavesti, si jo moraš obvezno pridobiti. Vprašaj prijateljice, kaj jim je všeč na tebi in zakaj. Napiši si na list, katere lastnosti imaš na sebi najraje in katerih nimaš, in potem poskusi odpraviti vse tiste slabe lastnosti ali navade. Poglej se v ogledalo in poišči vse tiste dele telesa, ki so ti všeč, ter se osredotoči nanje. Sprejmi sebe natanko takšno, kot si, in poudari svoje prednosti, boš videla, da bodo tvojo novo samozavest tudi drugi zelo hitro opazili.

Skrb za telo


Poskrbi za svoje telo. Odpravi se vsak dan vsaj na polurno telovadbo – lahko je to tek, ali pa se vpiši na katero od drugih športnih dejavnosti: zumba, hip hop, fitnes. Izbira je velika, sama pa se odloči, katera ti najbolj ustreza. S seboj lahko povabiš še prijateljico za družbo.
Pazi, kaj ješ, poskrbi, da uživaš čim več sadja in zelenjave ter piješ veliko vode. Izogibaj se sladkarijam, a si kljub temu občasno privošči svojo najljubšo tortico. Boš videla, da ti bosta tako telo kot tudi tvoja koža hvaležna.
Svoje telo neguj s pravilno nego, ne uporabljaj preveč agresivnih šamponov za lase, gelov za prhanje, dezodorantov. Poskrbi, da boš imela vedno blage preparate. Obrazu pa vsake toliko privošči piling ali masko in ga še dodatno razvajaj ali pa očisti nečistoč. Ni nujno, da pilinge in maske kupiš, lahko jih izdelaš kar doma. Glede na tip kože poišči najboljši recept zase in si masko pripravi sama.

Nežno ličenje


Če želiš skriti majhne nepravilnosti, ni treba uporabiti pudra, ki bi ti otežil kožo, lahko uporabiš tudi obarvano, BB ali CC kremo, ki ti bo nežno obarvala kožo, hkrati pa ji bo zagotovila potrebno vlago. Kljub temu lahko manjše mozoljčke prekriješ kar s korektorjem v ustrezni barvi. Potem pa lahko na obraz naneseš še malo maskare, nežno rjavo senčilo ali črtalo za oči (lahko je tudi v temno rjavi barvi, ni nujno, da je črno) in bleščilo za ustnice in v nekaj trenutkih boš bila videti odlično.

Prava oblačila
Poudari tiste dele telesa, ki so ti najbolj všeč. Pobrskaj po spletu in poglej, kaj je najbolj primerno za kakšen tip postave in kaj bi ti rada poudarila. Za nasvet lahko povprašaš tudi prodajalko v trgovini ali pa prijateljico, sestro, mamo. Torej nekoga, za katerega veš, da ti bo znal svetovati in ti povedati, kakšen slog ti najbolj pristaja. Ne boj se menjati ali celo mešati slogov med seboj, čeprav bodo mogoče nekateri presenečeni nad tem, da si nenadoma prešla s športnega sloga na športno-elegantnega. Predvsem pa bodi v oblačilih, ki so tebi všeč in so ti udobna. Ravno tako pazi pri čevljih; čeprav veš, da bi bile v petkah tvoje noge videti noro dolge, se vprašaj, ali so primerne za v šolo in ali bi lahko v njih preživela dlje časa, ne da bi te bolele noge. In če res želiš daljše noge, poišči raje oblačila, ki jih bodo optično podaljšala, in pusti čevlje v omari.

Nasmeh
Če si kdaj opazovala zvezdnice na rdeči preprogi, si gotovo opazila, da so skoraj vedno nasmejane. Imej nasmeh na svojih ustnicah in videti boš čudovito, ne glede na to, kako slab dan imaš. Nikoli ne veš, kdaj se bo kak fant zaljubil v tvoj prisrčen nasmeh.

prejšnji članek
Tako do privlačne zadnjice
Obsedena!
Tako do privlačne zadnjice
naslednji članek
POZOR: Tega se moraš zelo paziti!
Moj life
POZOR: Tega se moraš zelo paziti!
Preberite tudi