franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Neverjetna novica za ljubitelje superjunakov

27. 8. 2016; 10.19
Avtor: K.M.
MARVELOVI SUPERJUNAKI V AKCIJI

foto: Marvel

Marvelovi superjunaki in zlikovci bodo prvič oživeli tudi v zagrebški Areni ter skupaj pričarali spektakularno družinsko doživetje.

Spodnja novica bo zagotovo razveselila vse ljubiteljice Marvelovih superjunakov. Svetovna atrakcija Marvel Universe LIVE! Superjunaki v akciji prihaja k našim sosedom novembra letos, vstopnice zanjo pa so že v prodaji!

Spektakel Marvel Universe LIVE! dviga pojem družinske zabave na povsem novo raven, saj prinaša epsko predstavo, kakršne še nisti videla. Združuje doslej največjo zasedbo Marvelovih likov, ki bo stopila iz računalniških in televizijskih zaslonov ter pred očmi gledalcev naposled zaživela še na velikem odru.

Vsi bodo lahko navijali za svoje najljubše Marevelove superjunake, ko bodo ti reševali vesolje. Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Črna vdova in mnogi drugi se bodo namreč pogumno spopadli z Lokijem in ostalimi zloglasnimi Marvelovimi zlikovci ter pričarali akcijsko poslastico za vso družino.

Atrakcija velja za eno najbolj tehnološko naprednih predstav, polno najmodernejših posebnih učinkov, pirotehnike, akrobacij v zraku, borilnih veščin, motorjev in še več. Za njo stojijo vodilni svetovni producenti tovrstnih dogodkov Feld Entertainment Inc., ki so v preteklosti začarali občinstvo z gostujočo predstavo Disney On Ice.

Tokrat bodo z velikim zadovoljstvom v zagrebški Areni kar osemkrat zapored oživeli priljubljene Marvelove like, ki jih lahko v živo spoznašmed 25. in 27. novembrom. Tako se boš pridružila več kot dvema milijonoma družin, ki so jih Marvelovi superjunaki že navdušili, ko so v sklopu njihove prve turneje obiskali 65 ameriških mest.

prejšnji članek
Pop princesa je naredila to ...
Obsedena!
Pop princesa je naredila to ...
naslednji članek
Si prepričana, da poznaš že vse modne trike?
Lepotičenje
Si prepričana, da poznaš že vse modne trike?
Preberite tudi