mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ta najstnica je ustvarila nekaj neverjetnega

20. 10. 2016; 09.30
Avtor: K.M.
1-Ellie-Before-Outside
Bi tudi ti preizkusila kaj takšnega?

Zavedamo se, da si tudi ti neverjetno kreativna v popolnoma svojem stilu. Morda rada šivaš, kombiniraš oblačila, rišeš, fotografiraš ali pa se ukvarjaš z ''ustvari sama'', oziroma DIY projekti. Nekaj podobnega pa se je lotila tudi štirinajstletna Ellie. Ko boš videla, kaj je naredila, ne boš mogla verjeti svojim očem!

Mlada Ellie se je odločila, da bo stvari vzela v svoje roke. Zaželela si je svoj prostor, zato je letošnje počitnice in 500 ameriških dolarjev uporabila ravno za to, za ustvarjanje lastnega prostora. Z delom prihrankov je kupila staro počitniško prikolico iz leta 1974. Če si se z družino kdaj odpravila na počitnice v prikolico, potem si lahko vsaj malce predstavljaš, kako je bilo vse skupaj videti, le da je bila prikolica resnično v slabem stanju. 


Skupaj z dedkom in očetom se je lotila pospravljanja in popravljanja prikolice, popolnoma sama pa se je lotila dekoracije in priznati moramo, da ji je vse skupaj zelo dobro uspelo. Seveda je končni videz v skladu z njenimi idejami, a gre zagotovo za zelo dobro idejo tudi za kakšen tvoj projekt. 



Tako si je najstnica ustvarila čisto svojo glamping lokacijo ...

prejšnji članek
Strmoglavilo letalo z ekipo priljubljene serije
Obsedena!
Strmoglavilo letalo z ekipo priljubljene serije
naslednji članek
Slovenska športnica močno razočarala
Obsedena!
Slovenska športnica močno razočarala
Preberite tudi