nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To znamenje skriva nenavaden talent

2. 3. 2016; 03.00
Avtor: Ana K.
girl_jump_sky_happiness_brunette_55058_1920x1080

Strelke in bikice pozor!

Si po horoskopu strelec ali bik?

Si vedela, da določena znamenja skrivajo posebne talente? Najstnica ti razkriva dva astrološka znamenja, ki naj bi blestela v dveh zanimivih dejavnostih. Prvo znamenje je nadarjeno za šport, drugo pa zna odlično vihteti kuhalnico. Veš o kom govorimo?

To sta strelec in bik.

Če si po horoskopu strelec, si rojena športnica. Si zelo borbena oseba, kar ti pride prav na športnem parketu. Si hitro dojemljiva in spretna, kar pa je pri raznoraznih športnih podvigih še kako potrebno. Lahko bi rekli, da ste strelke zelo inovativne in znate v še tako brezizhodnem položaju, vedno poiskati rešitev. Za tebe ni predaje.

Če si rojena v znamenju bika, potem si velika ljubiteljica kulinarike. Ne samo, da rada poskušaš hrano in tako razvajaš svoje brbončice, ampak tudi zelo rada kuhaš. Si oseba z veliko domišljije, kar pomeni, da si zelo spretna pri preizkušanju novih jedi, prav tako pa si nadarjena za ustvarjanje lastnih jedi in receptov. Če boš danes pripravila kaj sladkega, se Najstnica toplo priporoča za kakšen košček. Se nam že cedijo sline ;).

prejšnji članek
Stoletna zver
Stoletna zver
naslednji članek
Legendarna rock zasedba Riblja čorba
Obsedena!
Legendarna rock zasedba Riblja čorba
Preberite tudi