Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kakšna dekleta ljubijo ta znamenja?

1. 6. 2017; 12.15
Avtor: Ana K.
Girl-and-boy-friendship
Preveri.

Ali veš, da imajo fantje, ki pripadajo skupnemu znamenju, poseben kriterij za dekleta? Te zanima, kakšna dekleta ljubi določeno znamenje? Potem preveri, kakšno punco si želi tvoj fant. No, vsaj astrologi pravijo, da je temu tako.

Vodnar
Vodnar ne išče le ljubezenske partnerice, temveč tudi zelo dobro prijateljico in zaupnico. Zelo ceni, če upoštevaš njegove ideje in ga podpiraš pri njegovih odločitvah. Ob sebi si ne želi imeti neodločnega dekleta, temveč punco, ki ve kaj hoče in zna biti samostojna.

Oven
Imaš svetle lase in modre oči? Potem si idealni tip dekleta za ovna. Poleg tega, da so mu všeč svetlolaske pa iščejo tudi dekle, ki je potrpežljivo in poslušno. Sami so zelo energični in dominantni, zato je potrpežljivost še toliko bolj željena.

Bik


Fantje, ki pripadajo znamenju bika so uživači. Ker zelo radi potujejo in se sproščajo, posledično iščejo dekle, ki ima rada dogodivščine in avanture. Bik obožuje punce, ki ne govorijo veliko, saj radi uživajo v tišini in lepoti narave. Naj pa ti zaupamo, da so mu všeč obilnejša dekleta.

Dvojčka
Je tvoj fant dvojček? Potem veš, da je optimist in ne mara, da gledaš na stvari negativno. Prav tako pa je zanj značilno, da so mu všeč mlajša dekleta. Še posebej pri srcu so mu dolgolase rjavolaske.

Rak
Verjetno si že neštetokrat slišala, da so raki zelo družinski in zaščitniški? Zato si želijo dekleta, ki je umirjeno, toplo, nežno in zvesto. Rak potrebuje punco, ki mu bo dajala ljubezen in nežnost, saj se v njenem zavetju počuti najlepše.

Lev


Katero znamenje želi biti stalno v središču pozornosti? Lev, seveda. Zato si želi punco, ki mu bo pustila, da bo vedno deležen pozornosti in lepih komplimentov, za to pa mora biti potrpežljiva. Poleg tega pa si lev želi tudi zelo privlačno in strastno partnerico. Saj veš, da se mora pohvaliti pred prijatelji, da ima bombastično punco, ki ji ni para.

Devica
Fantje, ki so rojeni v znamenju device, so vedno urejeni. In, ker ljubijo organiziranost in popolnost, posledično iščejo popolna dekleta. Ker pa nihče ni popoln, je veliko predstavnikov tega znamenja samskih.

Tehtnica
Je tvoj fant tehtnica? Potem ti ne moremo zaupati skrivnega recepta, kakšna moraš biti, da ga boš očarala, saj stalno menja razpoloženje in tehta med tem, kaj si želi. Enkrat mu bo všeč, če mu boš pripravila kakšno presenečenje, spet drugič bo rekel, da ne mara presenečenj. Pri njemu bodi pozorna, saj hitro menja parterje.

Škorpijon


Škorpijon je znamenje, ki je zvesto in predano svoji ljubezni. Seveda pa mu moraš predanost vračati, ker se drugače odtuji in odide drugam. Prav tako so zelo ljubosumni, zato se, če ne želiš težav, raje izogibaj družbi drugih fantov.

Strelec
Strelec nori za visokimi dekleti. Ko enkrat eno ujame v svoj objem, je ne želi izgubiti. Je pa res, da je zelo svobodomiseln in zategadelj ne mara omejevanja in nadziranja. Pustiti mu moraš, da počne tudi svoje stvari.

Kozorog
Kozorog želi biti vodja in ne bi prenesel, če bi želela ti prevzeti glavno vlogo v vajinem odnosu. Želi si organiziranih in urejenih deklet. Naj ti zaupamo, da kozorog ne kaže čustev, zato ne smeš biti razočarana, če ti ne bo vsak dan govoril, da te ljubi. Si vedela, da imajo kozorogi radi starejša dekleta od sebe?

Ribi


Ribe so umetniške duše, zato si iščejo tudi svobodomiselnega partnerja. Če je tvoj fant riba, mu ne bo pomemben tvoj videz, ampak to, da boš posebna in drugačna od večine in populističnih scenarijev idealnega dekleta. Bodi iskrena in samosvoja, saj ne želi dekleta, ki je podobno večini, temveč si želi dekleta, ki je unikat.

prejšnji članek
Kakršne spodnjice nosi, takšen je
Moj life
Kakršne spodnjice nosi, takšen je
naslednji članek
Zakaj je tek dober način hujšanja?
Obsedena!
Zakaj je tek dober način hujšanja?
Preberite tudi