Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To pove o tebi tvoj spalni položaj

22. 5. 2017; 10.30
Avtor: Ana K.
woman-sleeping
Odkrij pomen svojega spalnega položaja.

Priznaj, da imaš tudi ti izbran spalni položaj in si lahko le v tej poziciji zagotoviš miren in trden spanec. Poleg tega, da je v izbranem položaju tvoj spanec nenadomestljiv pa naj bi tvoja nočna pozicija razkrivala tudi tvoj značaj. Preveri, če se tvoj spalni položaj in opis značaja ujemata.



Položaj hrepenenja
Najraje spiš na boku, roke pa imaš obrnjene vstran od telesa? Potem se tvoj spalni položaj imenuje položaj hrepenenja. Tak položaj naj bi izbirale osebe, ki so sumničave in nezaupljive. Prav tako pa se jim pripisuje negotovost in takrat, ko so v situaciji težkih odločitev, raje vprašajo za nasvet nekoga drugega.

Položaj morske zvezde
Za ta položaj je značilno spanje na hrbtu, roke pa naj bi objemale blazino. Tem osebam se priporoča nekoliko višji vzglavnik. Verjetno pa te že zanima, kakšen značaj se pripisuje osebam, ki najraje spijo v takšnem položaju? Te osebe naj bi bile zelo dobri poslušalci in dobri prijatelji. Edino, na kar moraš biti pri njih pozorna pa je to, da ne marajo pozornosti.

Položaj debla
Ti je že kdaj kdo rekel, da spiš kot deblo? Potem si spala na boku z iztegnjenimi rokami in nogami. Osebe, ki izbirajo tak spalni položaj so zelo družabne in sproščene. Imajo pa eno pomanjkljivost, ki jim škodi in to je, da prehitro zaupajo in so zato velikokrat izigrani in posledično razočarani.

Položaj vojaka
Za spalni položaj vojaka je značilno, da spiš na hrbtu, tvoje roke pa so iztegnjene ob telesu. Osebe, ki najraje spijo na hrbtu z iztegnjenimi rokami naj bi bile zadržane in sramežljive, zato se raje izognejo zabavam, na katere je povabljeno veliko ljudi. So pa tudi zelo in ambiciozne in vztrajne, zato jim je uspeh zagotovljen.

Prosto padanje
Smešno ime, se strinjaš? A vendarle zelo dobro opiše spalni položaj, ki ti ga predstavljamo. Za le-tega je značilno, da spiš na trebuhu z glavo potisnjeno ob blazino. Ljudje, ki spijo tako naj bi bili vihravi, nemirni in ne prenesejo kritike. Zato se hitro pozanimaj, kako spijo tvoji bližnji in se izogni nepotrebnim konfliktom.

Položaj fetusa
Rada spiš pokrčena kot dojenček v maminem trebuhu? Potem se tvoj spalni položaj imenuje Fetus. Zate lahko rečemo, da si trdna in čustveno stabilna oseba, ki sovraži krivico. Si zelo dobra prijateljica, ki dobro čuva skrivnosti in na katero se zlahka lahko zaneseš.

Si odkrila svoj spalni položaj?

prejšnji članek
Če si rdečelaska, moraš narediti to
Lepotičenje
Če si rdečelaska, moraš narediti to
naslednji članek
Zakaj je super, da si samska?
Moj life
Zakaj je super, da si samska?
Preberite tudi