stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tem trem znamenjem se raje izogibaj

18. 5. 2017; 07.00
Avtor: Ana K.
How-To-Lose-Every-Argument-You-Get-In-Paul-Jolicoeur
Preveri, zakaj.

Verjetno ti je znano, da se posameznim astrološkim znamenjem pripisuje določene skupne lastnosti? Nekatera znamenja naj bi bila prijateljska, spet druga bolj primerna za zvezo, tretja naj bi bila delovna itd. Astrologi pa so izpostavili tri znamenja s katerimi ni dobro zobati češenj. Te zanima, katera so to?

1. Lev
Levi naj bi bili zelo egocentrični. V ospredje postavljajo svoje interese in ideje, zato jih je zelo težko preseči ali zasenčiti. Če želiš priti v njegov krog, te čaka dolga pot, da si pridobiš njegovo zaupanje. Lev ceni in brani svoje prijatelje in družino na vse pretege, zato raje ne stopi z njim v konflikt, ker ti jo lahko pošteno zagode.

2. Oven
Če poznaš kakšnega ovna, verjetno veš, da velja za zelo neposredno osebo. Velikokrat se ga enači tudi z impulzivnimi odzivi, agresijo in celo konfliktnostjo. Željni so hvalospevov. Dokler jih boš hvalila bodo tvoji prijatelji, takoj, ko boš prenehala s tem, ti bodo obrnili hrbet. Ljudem s svojim egoizmom poberejo vso energijo.

3. Ribi
Ribe veljajo za izmuzljivo in nepredvidljivo znamenje. Čeprav se z njimi nekaj dogovoriš, ne moreš biti nikoli povsem prepričan, da se bodo držale dogovora. Zanje je značilno tudi to, da zelo rade zavajajo in nikoli niso konkretne. Temačnih in skrivnostnih oseb pa se vsi radi izogibamo, kajne?

Seveda ne trdimo, da to velja za vse osebe tega znamenja, a vendarle naj bi večina lastnosti močno sovpadala z omenjenim znamenjem.

foto: PS

prejšnji članek
Nisem bila sprejeta na srednjo šolo - kaj naj naredim?
Moj life
Nisem bila sprejeta na srednjo šolo - kaj naj naredim?
naslednji članek
Razkrivamo ti njegove skrivnosti
Moj life
Razkrivamo ti njegove skrivnosti
Preberite tudi