Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj izdajajo tvoje oči?

16. 5. 2017; 01.00
Avtor: Ana K.
Preveri kaj o tem pravi leksikon o človeških značajih.

Velikokrat je slišati, da so oči zrcalo naše duše, simbol življenjske moči, poroštvo za zvestobo. To pomeni, da lahko oči povedo veliko o nas. Samo zate je najstnica izbrskala sočne podrobnosti, ki ti bodo razkrile določena dejstva o tebi in o ljudeh, ki te obdajajo.

1. Lega oči
Obstajata dve legi oči. Prva je daleč narazen. Če imaš ti ali nekdo, ki ti je blizu oči zelo narazen pomeni, da znaš zadeve hladno in trezno pretehtati. Si racionalna in preračunljiva oseba, ki ne mara sanjariti, torej prisegaš na otipljive stvari. V kolikor pa so tvoje oči tesno skupaj to pomeni, da si idealist. Lahko bi rekli, da veljaš za zelo sočutno osebo, ki se zna vživeti v drugega. Bolje pa ti gre s teorijo kot pa samo prakso.

2. Oblika oči
Kar se tiče oblik oči moraš vedeti naslednje:


Velike in razprte oči: Če imaš zelo velike oči, potem si človek z močno voljo. Nate se lahko prijateljice vedno zanesejo, saj jih ne boš nikoli pustila na cedilu. Prav tako nisi oseba, ki bi ovinkarila. Si direktna in daš vedeti kar si misliš. Ljudje z razprtimi očmi naj bi bili nadarjeni predvsem za tuje jezike.

Majhne in priprte oči: V primeru, da imaš majhne oči, bi lahko rekli, da si oseba, ki zelo rada posluša mnenja drugih. Sebi ne zaupaš preveč in posledično ti ne zaupajo tudi drugi. Manjka ti samozavesti, zato moraš delati na tem. Majhne oči pa naj bi imeli ljudje, ki se ukvarjajo z znanostjo. Lahko si brez skrbi tudi kar se tiče matematike, saj naj bi bili ljudje z priprtimi očmi zelo dobri v računanju in matematičnih ugankah.

Eno oko večje od drugega: To pomeni, da si zelo nadarjena oseba, ki jasno razmišlja in ima veliko duševnih sposobnosti.

3. Barva oči
Verjetno se sprašuješ, kako je lahko barva oči povezana z našim značajem, a naj ti povemo, da je. Poglej si kaj sporoča tvoja barva oči.



Črne oči: dejavnost, napadalnost, občasno neobvladljivost
Modre oči: usmiljenje, popustljivost, miroljubnost
Sive oči: odločnost, hladnost, preračunljivost
Zelene oči: vzkipljivost, pogum, energičnost
Rjave oči: močna čustvenost, strastnost, sočutje

Tako, popeljali smo te po poti pomenov tvojih oči. Sedaj veš kaj pravijo že starodavna znanja o tem kar naj bi izdajale oči o tvojem značaju. Se najdeš v kakšnem opisu?

prejšnji članek
10 stvari, ki jih mora vedeti čisto vsako dekle
10 stvari, ki jih mora vedeti čisto vsako dekle
naslednji članek
Taylor Swift končno spet v javnosti
Obsedena!
Taylor Swift končno spet v javnosti
Preberite tudi