Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zopet samska?

16. 6. 2017; 10.15
Avtor: K.M.
dekle joka

foto: Profimedia

4 koraki za uspešno prebolevanje bivšega ...

Pojdi ven s prijateljicami
Prespi pri prijateljici in si skupaj privoščite žur. Pojdite ven, zabavajte se, spoznajte novo družbo. Naj ti razhod ne da občutka, da se zdaj ne bi smela zabavati. Privošči si zabavo, kot si je že dolgo nisi. Zdaj te nič ne more ustaviti. Popestri si dan in ničesar ne obžaluj.

Bodi samska


Čeprav se sliši bedasto, je to zelo dobra stvar. Ko se ljudje razidemo s kom, ki nam veliko pomeni, nikakor nismo pripravljeni na vstop v novo zvezo. Takrat smo bolj ranljivi in niti ne vemo, kaj si zares želimo. Četudi bodo druge prijateljice imele fanta, naj te to ne zavede. Bodi vesela zanje, ti pa raje poišči kakšnega prijatelja. Vendar pazi – ta prijatelj naj ostane le prijatelj! Četudi misliš, da ga boš z drugim laže prebolela, se zelo motiš.

Bodi to, kar si 
Četudi si zdaj samska, se ti ni treba spreminjati. Pokaži svoj pravi značaj in naj te ljudje spoznajo. Naj te ne skrbi, da te ljudje ne bodo sprejeli takšne, kot si. Verjemi, vsak si želi mešane družbe z različnimi značaji.

Postani samostojna
Naj zate ne skrbijo več toliko starši. Pospravljaj sama, skuhaj ali speci novo jed, ki je nisi še nikoli. Tako se boš naučila prve stopnje samostojnosti. Naj ti razhod ne vzame samostojnosti. S tem ko boš organizirana, si boš laže nabirala nove izkušnje in ga hitreje pozabila.

prejšnji članek
Beli tok je lahko nevaren
Moj life
Beli tok je lahko nevaren
naslednji članek
Izberi vložke, ki ti bodo pomagali, ne pa škodili
Moj life
Izberi vložke, ki ti bodo pomagali, ne pa škodili
Preberite tudi