GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

''Ne maram zadirčnosti in tečnobe''

31. 8. 2017; 06.45
Avtor: K.M.
nazivce
Tega v družbi fantov ne smeš početi.

Nekatere lastnosti, ali pa tvoji načini obnašanja, gredo fantom zelo na živce. Če želiš biti v njihovi družbi še vedno dobrodošla. takoj prenehaj s takšnim obnašanjem. 

Velikokrat nepotrebno dvigneš glas nad njim ali si tečna? Ga pogosto spraviš v nič, mu zabrusiš kakšno neumno izjavo ali ga pustiš brez besed? Ne počni tega! Večina fantov pravi, da ne marajo tečnobe, ali zadirčnosti deklet. ''To je stvar, ki ne samo, da fante odvrne od tebe, ampak pri tem ni popravnega izpita. Takšno obnašanje je nesprejemljivo in takšne punce so najhujše,'' je povedal naš zagovornik Uroš. 

Številne zmoti tudi pretirana samovšečnost. Seveda podpiramo pozitivno samozavest, a pri tem seveda ne smeš pretiravati. Ali v fantovi družbi pogosto govoriš, kako si lepa? Da si popolna? In ali te ob tem vsi čudno gledajo in ti po možnosti še kaj odgovorijo? To seveda ni pravi način navezovanja stikov. Dobro je biti samozavesten, vendar do zdrave mere. 

Tudi opravljanje je ena izmed lastnosti, ki fante odbija. Če ti fant zaupa, zaupaj tudi ti njemu. Vedeti pa moraš, da moraš skrivnosti vedno zadržati le zase. Takoj ko boš nekomu zaupala kakšno skrivnost, se bo to kmalu razvedelo in vajin odnos ne bo več dober. Če boš znala zadržati skrivnosti zase, bo tudi on znal biti popolnoma tiho o tvojih stvareh in tako bosta lahko zgradila mega odnos, ki bo temeljil na zaupanju.

prejšnji članek
5 razlogov, zakaj obožujemo Katherine Langford
Obsedena!
5 razlogov, zakaj obožujemo Katherine Langford
naslednji članek
Demi Lovato skrbi zaradi ene pesmi na njenem albumu
Obsedena!
Demi Lovato skrbi zaradi ene pesmi na njenem albumu
Preberite tudi