stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaljubljena sem v sošolca, a želim, da to ostane skrivnost

26. 6. 2017; 10.00
Avtor: Najstnica pomaga
Falling-in-Love-with-Your-Best-Friend-
Nočem, da bi me drugi dražili ...

''Zaljubila sem se v sošolca, zdaj pa želim, da to ostane skrivnost, ker nočem, da bi me drugi dražili zaradi tega. Rada bi mu nekako pokazala, da mi je všeč, ampak to je težko, ker je on moja skrivnost, a ne? Ne vem, kaj naj naredim.''

Zavzemi zlato sredino. Nikomur ne razlagaj na dolgo in široko o tem, ne vzdihuj in ne sanjari pred vsemi, ne osvajaj ga pred vsemi, da bo jasno kot beli dan. Tudi ne govori slabih reči o njem pred drugimi, delaj se, da ti je zanj popolnoma vseeno in da nimaš nobenih posebnih čustev do njega, ne negativnih ne pozitivnih.

Kar zadeva njega, moraš nekako priti do tega, da se bosta začela družiti in pogovarjati, najbolje zunaj šole. Mogoče bi ga lahko poiskala na internetu, lahko klepetata na Facebooku. Pozanimaj se, kaj mu je všeč, potem pa bodi tudi ti nenadoma velika oboževalka tega. Ko bosta na tem, se lahko spoznavata in pogovarjata povsem skrito pred drugimi. In ob tem boš tudi takoj vedela, ali mu je kaj do tebe ali ne. Če si mu všeč, bo namreč tudi on iskal tvojo družbo, sicer pa mu bo precej vseeno, ali obstajaš ali ne. Drži se!

prejšnji članek
Upoštevaj tekaške nasvete vrhunske športnice
Obsedena!
Upoštevaj tekaške nasvete vrhunske športnice
naslednji članek
Koraki prvega poljuba
Moj life
Koraki prvega poljuba
Preberite tudi