reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Preveri govorico njegovega telesa

26. 6. 2017; 05.30
Avtor: K.M.
flirting

foto: arhiv Svet24

Kaj lahko iz nje razbereš?

Si se že kdaj vprašala, kaj ti želi sporočiti s tem, da se nenehno spogleduje s teboj, pa vendarle ne upa pristopiti do tebe, in zakaj te nenadoma ignorira, čeprav ti je še pred kratkim pomežiknil? Ponujamo ti odgovore na vsa ta vprašanja.

Če se spogleduje
Če fant začne flirtati, to zagotovo pomeni, da si pritegnila njegovo pozornost in da ga zanimaš. Njegovi dolgi pogledi, ki jih kar ne bo mogel odmakniti od tebe, ti lahko povedo marsikaj. V prvi vrsti pa to, da mu ugaja tvoja zunanjost. »Kaj pa notranjost?« boš dejala. Seveda je tudi ta pomembna, toda če fant začne flirtati s teboj, je to prvi dokaz, da si mu všeč vizualno in da bo prej ali slej pristopil do tebe ali pa ti to dal vedeti kako drugače. Če ne drugega, te bo še naprej zapeljivo gledal in morda poskušal tvojo pozornost pritegniti na tisoč in en način. Sprehodil se bo mimo tebe, te pozdravil, ti namenjal zares dolge poglede, ti pomežiknil, ko se bo pogovarjal s prijateljem, mu bo pogled uhajal v tvojo smer, k tebi. In če fant na katerega koli od teh načinov obravnava tudi tebe in ti posveča vsaj malo pozornosti, potem je to več kot očiten znak, da si mu všeč in da samo išče priložnost, da se ti približa.

Kaj moraš storiti ti?
Če ti je všeč, ti svetujemo, da mu vsaj s kakšnim pogledom namigneš, da ti je simpatičen, tako da ne bo zbegan in da bo vedel, da je naletel na pozitiven odgovor. To, da je na pravi poti, mu bo vlilo dodaten pogum in ne bo se ti več bal približati. Nasmej se mu in ga lepo pozdravi, pa bo v sedmih nebesih. Kdaj te bo odpeljal na prvi zmenek, je samo še vprašanje časa. Le počakaj, da zbere pogum!

prejšnji članek
Osvoji zastonj vložke
Moj life
Osvoji zastonj vložke
naslednji članek
Vpogled v zakulisje koncerta leta  - One Love
Obsedena!
Vpogled v zakulisje koncerta leta - One Love
Preberite tudi