kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

4 načini, kako zadržati fanta

15. 6. 2017; 12.15
Avtor: K.M.
kreganje
Ne boš verjela, ampak tudi tvoj fant ne mara vseh stvari, ki jih počneš. Da bi se še raje družil s teboj, se drži spodnjih nasvetov.

Pomemben je tudi on

Čeprav verjamemo, da je pozornost, ki ti jo fant posveča, zelo po godu, se moraš zavedati, da je enako pomemben tudi on. Teme pogovora se ne smejo vrteti zgolj okoli tvojega življenja in čustev, v vajin pogovor morajo biti vključena tudi njegova zanimanja. Tako se ne bo počutil zapostavljenega, hkrati pa bo v tebi prepoznal osebo, ki se ji lahko, ne glede na vse, iskreno zaupa. 

Prenehaj strmeti v svoj telefon

S tehnologijo in razvojem pametnih telefonov, so le-ti postali obvezen del že skoraj vsake družbene interakcije. Vseeno pa tvoj fant ni preveč hvaležen za nenehno strmenje v napravo, ki jo držiš v svojih rokah. Čas, ki ga preživiš v njegovi družbi, naj bo namenjen vama. Glasnost na telefonu v tistem času ugasni in se raje posveti spoznavanju fanta, ki ti je všeč. Tako ga boš še bolje spoznala in mu dala vedeti, da se ti zdi vreden tvoje pozornosti. 

Daj mu prostor, da zadiha

Tudi sama boš postala hvaležna za čas, ki ga ne bosta preživela skupaj. Zato se že od samega začetka navadi na to, da mu daš prostor in čas, da zadiha. Naj prosti čas preživlja v aktivnostih, ki zanimajo le njega, ti pa se v njih ne vmešavaj. Pomembni so tudi njegovi prijatelji, ti pa na njih ne smeš biti ljubosumna. Ko bo začetna zaljubljenost minila, si boš tudi ti želela več časa zase. 

Namesto njega naredi stvari, ki jih on sovraži

Če veš, da sovraži pomivanje posode, po skupnem obroku to naredi ti, oziroma mu pri tem vsaj enakovredno pomagaj. Ali pa naredi opravila, ki mu jih je naložila mati, ko je med počitnicami ostal sam doma. Vendar bodi pozorna. To ne pomeni, da moraš vse stvari delati namesto njega. Pomagaj mu le pri najbolj osovraženih opravilih, podobno pa bo tudi on naredil, ko se boš sama znašla v zagati. 

prejšnji članek
Preveri, ali je tvoja postava zdrava
Moj life
Preveri, ali je tvoja postava zdrava
naslednji članek
5 razlogov, zakaj smo dekleta bolj ljubosumna
Moj life
5 razlogov, zakaj smo dekleta bolj ljubosumna
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija