Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Temu se MORAŠ v zvezi izogniti!

13. 1. 2018; 03.45
Avtor: K. Š.
teenager-178
Tokrat ti razkrivamo, kaj je tisto, kar gre fantom resnično na živce, ter katerih tem ne marajo in se jim raje izognejo.

Če boš že začela stavek s katero od naslednjih trditev, pa pazi, da ne boš zanetila kakšnega prepira po nepotrebnem.

Morda bi midva kljub vsemu končala zvezo …
Nikoli ne smeš govoriti v dvojini! In tudi če misliš resno, potem govori v svojem imenu in ne še v njegovem. Ker ga boš na ta način prizadela, če ne misli enako kot ti, besede pa mu boš položila v usta.

Veš, midva se morava pogovoriti …
Nikoli ne začni pogovora s takim tonom, saj ga bo zajela panika, ker ne bo vedel, kaj naj pričakuje od takšnega začetka pogovora. Namesto tega raje pogovor začni nekoliko bolj prijazno, razen če seveda nimaš razloga za tak nastop. Če te je prevaral ali strl srce, potem je razlog za jezo več kot upravičen.

Moj bivši je vedno rekel …
Nikoli ne začni stavka s tem in ga ne spominjaj na to, kako je bil tvoj bivši fant drugačen od njega. Fantje se namreč neradi pogovarjajo o preteklosti in ljubezenskih zvezah, ki so minile.

Ali misliš, da sem predebela?
Če mu postaviš takšno vprašanje, si ga spravila v skrajno neprijeten položaj. Če ti bo povedal po resnici in ti bo rekel, da se mu zdiš nekoliko preveč okrogla, z njim ne boš govorila štirinajst dni, če pa ti bo rekel, da se mu ne zdiš, mu tako ali tako ne boš verjela. Preden mu zastaviš takšno vprašanje, raje vprašaj samo sebe, kakšen odgovor zares pričakuješ.

Zakaj si tako slabe volje? Povej mi!
Če je slabe volje, ti bo prej ali slej povedal, kaj mu leži na duši, nikar ga z dodatnimi vprašanji ne muči še ti. Morda je imel slab dan v šoli, pa se želi samo nekoliko sprostiti. Zato upoštevaj njegove želje in mu pusti, da ti bo povedal takrat, ko bo pripravljen.

Nikoli me ne poslušaš
To pa res ne drži! Ni res, da te nikoli ne posluša. Samo kdaj pa kdaj so njegove misli kje drugje kot pri tvojem nerganju. Zato se ne prepiraj zaradi malenkosti, ampak ga skušaj razumeti.

prejšnji članek
Enrique Iglesias predstavlja nov videospot 'El Baño'
Obsedena!
Enrique Iglesias predstavlja nov videospot 'El Baño'
naslednji članek
Finalisti šokirali s spremembami, zmagovalec je lahko le eden!
Obsedena!
Finalisti šokirali s spremembami, zmagovalec je lahko le eden!
Preberite tudi