Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Povej mu, da ga ljubiš

23. 6. 2017; 01.30
Avtor: K.M.
lovelove
Tako preprosto je!

Se že nekaj časa dobivaš s fantom in se imata resnično lepo? Zmenki so popolni in romantični, do tebe je vedno pozoren in ne počutiš se zapostavljeno. Kljub vsej popolnosti, pa niti ti niti on še nista izrekla besed ''Ljubim te''. Potem to naredi prva. Morda ti bo pomagala naša metoda. 

1. Počakaj, da bo fant vesel in umirjen. Če mu boš te besede rekla med prepirom, bo morda mislil, da ga želiš le pomiriti. Če boš naredila nekaj, zaradi česa bi bil lahko jezen nate in boš na to rekla, da ga ljubiš, bo morda pomislil, da se želiš le odkupiti. Med vama mora biti vse v najlepšem redu, biti morata vesela in pomirjena. 
2. To mu povej na mirnem in osamljenem mestu. Pojdita na zmenek, ali na sprehod do oddaljene klopce. Tudi sprehod po parku je primeren. Bodita sama in naklonjena en drugemu. 
3. To naredi na preprost način in iz svojega srca. Teh besed ne izreci, če jih ne čutiš v resnici. Hkrati pri vsem skupaj ne pretiravaj. Besede lahko zgolj izrečeš, ne rabiš iz vsega skupaj narediti cele predstave. 
4. Ko mu to enkrat rečeš in on besede sprejme na pozitiven način, morda ti jih celo vrne, s tem ne prenehaj. Večkrat mu reci, potrdi in pokaži, da si vanj zaljubljena!

prejšnji članek
Ne morem spati!
Moj life
Ne morem spati!
naslednji članek
Tako ti bodo starši vedno zaupali!
Moj life
Tako ti bodo starši vedno zaupali!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija