profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga osvojiti

23. 3. 2017; 10.00
Avtor: M.M.
cute-couple-
Kako lahko pritegneš njegovo pozornost

Ti je že nekaj časa všeč, pa se zdi, da te sploh ne opazi? Najstnica je pripravila nekaj nasvetov, kako pritegniti njegovo pozornost.

Obleci najljubša oblačila in bodi popolno urejena. Pa ne zato, ker bi to on opazil, ampak zato, ker se tako počutiš najlepšo in samozavest je neustavljivo privlačna.

Smej se. Nič ni lepšega, od žarečega nasmeha na obrazu punce, ki se odkrito zabava. Fantje ne marajo puščob, ki ves čas pazijo, da si ne bodo uničile šminke. Pritegnejo jih sproščena dekleta, ki se znajo zabavati.

Ko se pogovarjaš z njem, ga glej v oči, smej se njegovim šalam in se ga nevsiljivo dotakni - za sekundo ga primi za komolec ali mu popravi srajco. Fizični stik sprosti hormone bližine in med vama bo preskočila iskrica.

Povprašaj ga o nečem, kar mu je res pri srcu. Ko fant govori o nečem, kar mu je ljubo, se bo prijetno počutil in te občutke bo podzavestno povezoval s tvojo bližino.

Spregovori o svojih strasteh. Ko boš govorila o stvareh, ki so pri srcu tebi, boš avtomatsko zažarela in izražala toplino, ki se ji ne bo mogel upreti.

Prikupi se njegovim prijateljem. Če boš všeč njegovi družbi, ga bodo spodbujali k druženju s tabo, pa tudi on te bo videl v novi luči.

Bodi malce nedosegljiva. Nikakor ne bodi preveč vsiljiva ali vedno na voljo. Mora vedeti, da imaš svoje življenje tudi mimo njega in da se bo moral zate potruditi. Fantje pač obožujejo izzive!



Pa vso srečo! ;)

prejšnji članek
Najbolj priljubljen odtenek barve sedaj tudi na tvojih laseh
Lepotičenje
Najbolj priljubljen odtenek barve sedaj tudi na tvojih laseh
naslednji članek
Za zdravje se prehranjuj s pomočjo barv
Moj life
Za zdravje se prehranjuj s pomočjo barv
Preberite tudi