favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kateri tip prsi imaš?

23. 6. 2017; 09.47
Avtor: K.M.
o-WOMAN-IN-BRA-facebook
Obstaja kar 7 različnih!

Postave deklet so si med seboj zelo različne. Včasih se zdi, da je prav vsaka nekoliko drugačna od druge. Zato ni presenetljivo, da je podobno tudi s prsmi. Na svetu naj bi obstajalo 7 različnih tipov prsi, samih oblik znotraj teh tipov pa je še veliko, veliko več. Kateri je tvoj tip?

Poznaš tisti občutek, ko v oglasu vidiš neverjetni nedrček, ki naredi prsi modela popolne, ko pa ga najdeš v prodajalni, ti nikakor ne pristaja? Brez panike, do tega pride zgolj zato, ker so oblike prsi tako različne, da enak model nedrčka ne more pristajati na vse. Zato pa tudi obstajajo različni. Preveri, kateri tipi prsi obstajajo in kateri je tisti, ki ga imaš sama. Ne bomo govorili o malih ali velikih, ampak predvsem v njihovi obliki, ne glede na velikost.

Okrogle
Če je videti, kot da so tvoje prsi enako polne na vseh straneh, na vrhu in na dnu, potem imaš okrogel tip prsi. Res si srečnica. Ne rabiš se preveč obremenjevati z obliko nedrčka, oziroma z njegovo podporo, predvsem, če tvoje prsi niso res velike. Hkrati ne potrebuješ nedrčkov za oblikovanje prsi, saj so enakomerne in lepe. Lahko si hvaležna!

Zahod - vzhod


Sta tvoji bradavici obrnjeni vsaka na svojo stran? Ena na levo in druga na desno? Potem so tega tipa, saj to pomeni, da tvoje prsi gravitirajo vsaka v svojo smer, stran od središča tvojega prsnega koša. Takšne prsi ponavadi niso najbolj polne. Najbolj priporočljiv nedrček je tisti, ki daje občutek, da nosiš klasično majico.

''Razširjene'' prsi
Ta tip je zelo podoben tipu ''zahod - vzhod'', samo da so prsi zelo polne. Generalno gledano gre tu predvsem za to, da je razmik med njimi zelo velik. Nositi moraš nedrček z veliko opore, ki bo tvoje prsi držal na mestu.

Kapljica
Pri tem tipu so tvoje prsi takšne oblike, kot jih opisuje ime. So zaobljene, ampak nekoliko manj polne na vrhu, zato spominjajo na kapljice. Ker je to najbolj pogost tip prsi, je najlažje izbrati nedrček, saj na njih pristajajo skoraj vsi.


Vitke
Tvoje prsi so lahko tudi vitke. Na vrhu so resnično ožje in nekoliko polnejše na daljše. Hkrati so prsi daljše, kot širše. Ponavadi je številka nedrčka manjša. Nositi moraš nedrček s polnilom, ki ti bo pomagal pri velikosti, hkrati pa bo tvoje prsi nekoliko dvignil.

Asimetrično
Tvoje prsi so lahko tudi asimetrične. To pa pomeni, da pripadajo različnim naštetim tipom, ali pa da je njihova velikost različna, neenakomerna. Sicer pravijo, da ima prav vsaka eno večjo od druge, ampak ge tu za občutno razliko. Redko pride do tega, da bi morala nositi posebno prirejen nedrček. Dober trik je že, če samo odstraniš polnilo.

Zvončki
Prsi, ki spadajo v tip zvončkov, spominjajo na vitke prsi, vendar je njihova velikost občutno večja. Pri njih moraš resnično paziti na oporo. Obvezna je kost, morda še dodatna opora v blagu in širše naramnice. Prsi, ti bodo hvaležne.

prejšnji članek
Dovršen slog Gigi Hadid!
Lepotičenje
Dovršen slog Gigi Hadid!
naslednji članek
Vse o kontaktnih lečah
Moj life
Vse o kontaktnih lečah
Preberite tudi