ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaradi tega ga moraš takoj zapustiti

30. 5. 2017; 07.00
Avtor: Ana K.
YoungCouple-1024x683

Se neprestano pričkata?

Takšna zveza se mora končati.

Ali že kar nekaj časa opažaš, da je z vajinim razmerjem nekaj narobe? Sta se odtujila in ne veš več, kaj storiti, da bi rešila vajin odnos? Najstnica ti svetuje, da rešuj partnersko zvezo takrat, ko jo je še moč rešiti, ko pa je prepozno pa se raje umakni. Razkrivamo znake, ki ti bodo pomagali prepoznati situacijo, ki napoveduje razhod.

V vajinem razmerju so prisotne laži in prevare
Si že večkrat dobila svojega partnerja na laži? Mu lažeš tudi ti? Se ne spoštujeta več in je vajina komunikacija umrla? Potem je več kot očitno, da sta se naveličala drug drugega. Poskusita se pogovoriti in razmisliti, kako naprej. Še bolje pa je, da si priznata, da se vajinem razmerju približuje konec.

Zveza te utesnjuje
Te tvoj fant utesnjuje? Ti ne pusti po nakupih s prijateljicami ali pa v kino? Tega mu ne smeš dopustiti, saj nisi njegova last. Imeti moraš tudi svoj del življenja brez njega in početi stvari, ki te veselijo. Če tega ne razume, si te ne zasluži.

Ne ljubiš ga več
Si ugotovila, da ga ne ljubiš več pa te je to strah priznati? Nikar se ne izogibaj soočenju z resnico. Prej boš razrešila stvari, prej se bo končala ta nočna mora. Brez veze je vztrajati v zvezi, v kateri ni več ljubezni in medsebojnega razumevanja. Naj pride resnica na dan!

prejšnji članek
Kako si pravilno očistiti zobe?
Kako si pravilno očistiti zobe?
naslednji članek
Neverjeten trik, ki takoj posuši lak na nohtih
Lepotičenje
Neverjeten trik, ki takoj posuši lak na nohtih
Preberite tudi