Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

3 stvari, ki bi jih morala vedeti o fantih

3. 2. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
guy-couple-relationship-girl-mood-love-t-wallpaper-1

Skušaj ga razumeti.

To si moraš zapomniti.

Se ti velikokrat zdi, kot da s fantom govorita vsak drug jezik? Ti mu poveš nekaj, on pa to razume na čisto drugačen način, nič ne vidi sam od sebe in sploh ne opazi, če imaš kakšno novo obleko, pričesko ali nekoliko drugačen 'make up'? Ne skrbi, nisi edina punca, ki se sooča s takšno težavo, saj je večina pripadnikov moškega spola takih. Zato pa je dobro, da veš te tri stvari o njem.

Fant ne more delati več stvari hkrati
Če si fantu naročila, da ti kupi lak za nohte in ga potem vmes kličeš, da ti vzame še aceton, se bo zmedel. Za pripadnike moškega spola je namreč značilno, da ne morejo početi več stvari hkrati. Če se lahko ti učiš, zraven lakiraš nohte in za povrh še govoriš s svojo prijateljico po telefonu, on tega ne more. Najprej mora narediti eno stvar do konca, šele potem lahko začne z drugo.

Ne zna prebrati tvojih namigov
Fantje velikokrat ne razumejo tvojih namigov, ker oni med seboj komunicirajo na čisto drugačen način. Torej bodi direktna in ne zameri mu, če se kdaj pa kdaj na kakšen tvoj namig ne odzove tako kot bi si želela. Imej v mislih, da je verjetno tvoj namig razumel napačno.

Rad ima, da daš kdaj pa kdaj tudi ti pobudo
Čeprav misliš, da je fant tisti, ki te mora povabiti na sok, v kino ali peljati na zmenek, naj ti zaupamo, da bo zelo vesel, če kdaj pa kdaj daš pobudo tudi ti. Ni prav, da vedno vse pričakuješ od njega. Preseneti ga in naredi ti načrt, kako bi lahko preživela dan.

prejšnji članek
Okusen zajtrk, ki si ga moraš privoščiti
Moj life
Okusen zajtrk, ki si ga moraš privoščiti
naslednji članek
Njuna ura sreče na radiu
Obsedena!
Njuna ura sreče na radiu
Preberite tudi