stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaradi tega si še vedno samska

3. 7. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
f4cc9a63eec3e0e7e7121f59f6ca59f2
Razkrivamo razloge za tvoj samski stan.

Si ena tistih deklet, ki je še vedno samska? Si želiš resne zveze, a kaj ko nikakor ne najdeš pravega fanta zase? Hm, pomisli, kaj bi lahko pojasnjevalo tvojo samskost. Se morda vzroki skrivajo pri tebi? Najstnica razkriva tri ključne razloge, ki običajno pojasnjujejo samski stan. Preveri, če se najdeš v kakšne opisu in nato razmisli, ali bi morda začela razmišljati in se vesti nekoliko drugače.

Se smiliš sama sebi?
Ali se že kar nekaj časa bašeš s čipsom in jokaš, da te nihče ne mara? Govoriš, da si predebela, da imaš prevelik nos, da so tvoje ustnice premajhne, zadnjica pa preveč ploska in da te zaradi tega fantje ne marajo? Larifari! Nehaj se smiliti sama sebi. Poišči svoje pozitivne lastnosti in bodi nanje ponosna. Fantje cenijo tudi notranjost. Zunanjost ti ne pomaga, če si navznoter slab človek. Bodi prikupna, simpatična in zabavna, verjemi, da bodo to fantje hitro opazili. Radi imajo punce, ki so pozitivno naravnane in ne tarnajo za vsako stvar.


Popolnega fanta ni
Mogoče pa si preveč zagledana vase in imaš prestroge kriterije o fantih. Si želiš visokega, temnolasega, plavookega postavnega mladeniča? Za povrh pa bi ti prijalo, da ima njegova družina veliko denarja, da ima fant dobre ocene in je najbolj zaželena roba na šoli? Nikar ne bodi predrzna in preveč 'picajzlasta'. Popolnega fanta ni! S tem se kar sprijazni. Zato hitro spusti svoje kriterije in daj priložnost fantu, ki ti je simpatičen in je že kar nekaj časa zaljubljen vate.

Zavlačuješ
Lahko pa je vzrok ta, da preveč časa zavlačuješ in s tem begaš fanta, ki mu enkrat namigneš, da ti je všeč, spet drugič pa da ti ni. Nihče ne mara čakati, zato se podvizaj in premisli, kaj je tisto, kar si resnično želiš v življenju. Če ti je fant všeč, mu to takoj povej, če pa ti ni pa mu ne dajaj lažnega upanja, saj si zasluži resnico. Bodi iskrena!

prejšnji članek
NAGRADNA IGRA - nagrade za vse sodelujoče
Lepotičenje
NAGRADNA IGRA - nagrade za vse sodelujoče
naslednji članek
Pričeska, ki osvaja svet, v Sloveniji prisotna že 10 let!
Lepotičenje
Pričeska, ki osvaja svet, v Sloveniji prisotna že 10 let!
Preberite tudi