Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 razlogov, zakaj smo dekleta bolj ljubosumna

15. 6. 2017; 10.18
Avtor: Ana K.
jeal
Si tudi ti ljubosumne narave?

Poznaš občutek, ko si ti noro ljubosumna, ker se okoli tvojega fanta suka kakšna punca, ko pa se mimo tebe prikrade kakšen fant pa je tvoj princ ravnodušen in še trzne ne? Ne skrbi. Večina fantov je takih in za to obstaja pojasnilo. Preveri, kateri so tisti razlogi, da smo dekleta bolj ljubosumna od fantov.

Dekleta smo bolj čustvena
Saj veš, da v zvezi uporabljaš v večini primerov srce, ki bije samo za tvojega izbranca in ko čutiš, da je vajina zveza ogrožena, enostavno eksplodiraš. Je pa res, da te emocije velikokrat zavedejo in vodijo v pretiravanje, ki pa fantu ni preveč po godu.

Moški radi 'flirtajo'
Za fante bi lahko trdili, da jim je že v zibko položeno, da rabi pogledajo za lepim dekletom in to jim je zelo težko preprečiti. Dekleta pa opazimo vse, tudi to, da njegove oči spremljajo drugo punco, ki je v vajini bližini. Ampak ne zganjaj panike. To počnejo vsi. Čeprav se ti zaradi tega podira svet, razumi, da mu oči uhajajo avtomatsko in če pogleda za kakšno drugo še ne pomeni nič.


Dekleta smo tekmovalna
Je res, da v mislih vedno tekmuješ z drugimi dekleti? Želiš biti lepše oblečena, imeti boljše ocene, biti bolj privlačna, uspešna. To pa je povod, da ne preneseš, da se tvoj dragi pogovarja ali druži z drugo. Ker si ti tako popolna ne razumeš, zakaj sploh rabi še drugo žensko družbo.

Ti znaš ljubosumje bolj pokazati
Če misliš, da tvoj fant ni niti malo ljubosumen, se motiš. Med vama obstaja ključna razlika. Ti se rada o težavah pogovarjaš in razpravljaš o njih, medtem ko so fantje takšni, da probleme raje tiščijo v sebi, hkrati pa jim ego ne dovoljuje tega, da bi pokazali, da so ljubosumni. Želi, da vidiš, da ti zaupa, četudi bi ti v resnici kdaj pa kdaj rada videla, da je ljubosumen, kajne?

Dekleta smo posesivna
Če ti je obljubil, da je tvoj, potem naj se drži tega, kot se tega držiš ti, kajne? No, tako razmišljaš ti, ni pa nujno, da je on enakega mnenja. Če sta v zvezi, še ne pomeni, da se potem ne smeta pogovarjati z osebo nasprotnega spola. Če mu boš pustila določeno mero svobode, se bo tudi drugače obnašal do tebe, saj bo cenil tvoje izraženo zaupanje.

prejšnji članek
4 načini, kako zadržati fanta
Moj life
4 načini, kako zadržati fanta
naslednji članek
Zlom Katy Perry: Razmišljala sem o samomoru
Obsedena!
Zlom Katy Perry: Razmišljala sem o samomoru
Preberite tudi