favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Obnašanje, ki jih odbija od tebe

4. 6. 2017; 10.30
Avtor: K.M.
youth-boy-girl-dating-couple-Favim.com-485053_1
Fante smo vprašali!

V življenju se (pre)velikokrat obremenjuješ s tem, kaj je fantu na tebi všeč in kaj ne. Zakaj? Ker se posvečaš napačnim lastnostim. Fantje nate gledajo drugače, kot nase gledaš ti. Mi pa smo jih vprašali, česa na temi oziroma na dekletih ne marajo.

Jure nam je zaupal ''Ne maram, ko dekle vedno govori, da je grdo. Ne razumem je. Zakaj misli, da sem z njo. Sam se pričnem počutiti slabo, saj dobim občutek, da ona misli, da je grda in da sem itag tak tudi jaz, zato sem pa izbral njo. Če je punca moja, mi je najlepša.''

''Ne da ne maram dekletovih lastnosti, ampak mi gre vseeno na živce, ko se ne more odločiti za eno stvar. Ali greva na sok ali sladoled. Saj ni težko. Ne pa da greva na sladoled in mi potem ves čas teži, da je hotela sok,'' je povedal Matic.

Žiga se je razgovoril o tvojih ličilih. ''Največja groza je, ko lastnega dekleta ne prepoznaš. Zakaj mislijo, da je tona ličil lepa. Ne razumem. Spremenjena koža s pudrom, pobarvana po celem obrazu ... Potem pa je brez njih videti drugače. Ne grdo, ampak drugče. Če se nasmeje in je brez ličil je lepa. Če pa je pobarvana z vsem tem ... Ne vem, sam je niti ne pogledam.''

''Predvsem ne razumem njihove obsedenosti z vsem. Oziroma kar z drugimi dekleti. Maja je kupila majico, jaz hočem enako. Želim na smučanje, ker gredo tudi ostale. Hočem na gimnazijo, ker gre tja tudi moja prijateljica ...Jaz počnem, kar je všeč meni,'' je bila ena od pritožb.

Zanimive trditve, kajne? Si se prepoznala v njih?

prejšnji članek
5 korakov, kako se zavarovati na internetu
Moj life
5 korakov, kako se zavarovati na internetu
naslednji članek
Ne spreminjaj svojega fanta!
Moj life
Ne spreminjaj svojega fanta!
Preberite tudi