Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Znamenje v katerega se ne smeš zaljubiti je …

31. 8. 2017; 12.45
Avtor: Ana K.
1885477
Preveri spodaj.

Ker vidimo, da te ujemanja glede na tvoje astrološko znamenje zelo zanimajo, smo se odločili, da ti tokrat predstavimo pare znamenj, ki se nikakor ne ujemajo. Preveri, če sta s fantom astrološka kombinacija, ki nikakor ne sodi skupaj in jo astrologi odsvetujejo.

Nasprotna znamenja so:

Oven in tehtnica
Oven sodi med znamenja, ki so borbena, napadalna in tekmovalna, medtem ko so tehtnice tiste, ki vedno oklevajo in se nerade soočajo s konflikti in ravno to je tisto, kar vaju bo ločevalo.

Škorpijon in bik
Bik je znamenje materialnih dobrin in uživanja, prav tako pa biki sovražijo hitenje in nagle odločitve. Medtem ko so škorpijoni pravo nasprotje le-temu. Se boš spustila v odnos z nekom, ki je tvoje čisto nasprotje? Raje ne.


Strelec in dvojčka
Strelec je znamenje neizmernega optimizma in volje do življenja, prav tako zelo radi poveličujejo svobodo in gibanje. Za dvojčke pa ne moremo trditi enako, saj so pesimisti in velikokrat vdani v usodo. V življenju vidijo vse kot ujetost in ne kot svobodo. Vidiš, to vaju bo ločevalo.

Rak in kozorog
Kozorogi so zelo ambiciozna bitja. Vedno stremijo k uspehu. Za rake pa ne moremo trditi enako, saj jim veliko pomeni družina in posledično družinske odnose postavljajo na prvo mesto. To bo med vama vedno predstavljalo veliko oviro.

Lev in vodnar
Lev in vodnar sta znamenja, ki sta si lahko popolno nasprotje, hkrati pa se lahko zgodi, da se ravno to nasprotje spreobrne v neomajno privlačnost. To, kar vaju najbolj ločuje je egoističen odnos leva, ki ga družaben vodnar ne prenese, ampak to pomanjkljivost lahko spreobrneta v prednost.

Device in ribi


Devica je znamenje, ki služi drugim, riba pa ja takšna, da želi služiti sama sebi. Torej, vaju bo razdruževalo to, da riba ne bo prenesla tega, da bodo devici drugi pred njo.

prejšnji članek
Top jedilnik za lepo kožo
Moj life
Top jedilnik za lepo kožo
naslednji članek
Miley Cyrus darovala pol milijona dolarjev
Obsedena!
Miley Cyrus darovala pol milijona dolarjev
Preberite tudi