pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Moraš na seks počakati?

17. 6. 2017; 10.26
Avtor: K.M.
Boy-And-Girl-Love-Wallpaper
Spolni odnos mora biti odobren z obeh sodelujočih strani.

Ko je govora o spolnih odnosih, so fantje tisti, ki težje počakajo na tisti veliki dogodek, ki se bo zgodil med vama. Težava nastane takrat, ko pričnejo v to prepričevati tudi tebe oziroma te pričnejo v to siliti, kljub temu, da ti na spolni odnos oziroma seks še nisi pripravljena. Kaj storiti ob takšni situaciji?

Najprej se pogovorita. Razloži mu, da ti na odnos še nisi pripravljena oziroma, da si ga ne želiš. Če mu boš to priznala, mu tudi povej, da bi se o tem rada še naprej pogovarjala. Skupaj bosta tako iskala pot do tega trenutka, če bo v vajini zvezi sploh nastopil.

Če te bo fant v to preveč silil in se boš ob tem počutila neprijetno, potem je čas za zelo resen pogovor, Če ga le-ta ne bo umiril, je to verjetno pokazatelj, da te nima tako zelo rad, kot govori. Oziroma ta fant ni pravi zate. Če bi bil, bi te počakal, brez prisile, brez nezadovoljstva ...

Zakaj sam tako hiti? Fantje se popolnoma razlikujejo od deklet. So bolj samozavestni in tudi v spolnosti želijo prevzeti vodilno vlogo. Hitreje so pripravljeni oziroma hitreje mislijo, da so pripravljeni. Ravno zaradi njihove ne resnosti, jim spolni odnos pomeni nikaj popolnoma drugega, kot tebi. Po drugi strani pa želijo tisti fantje, ki niso več devičniki, spolni odnos hitreje, ker so z njem že seznanjeni in na prvi odnos gledajo drugače kot ti, ki ga dejansko še nisi doživela.

Pomembno je, da se prepustiš svojim željam in ne zahtevam drugih.

prejšnji članek
Zelo pomemben element teka
Obsedena!
Zelo pomemben element teka
naslednji članek
Nauči se dobro poljubljati
Moj life
Nauči se dobro poljubljati
Preberite tudi