GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj fantje najprej opazijo na tebi?

25. 5. 2017; 10.00
Avtor: Ana K.
cb8285586376b44828850603ca61e7b3
Statistiki so sestavili sezname.

Se sprašuješ, kaj fant najprej opazi pri dekletu? Te zanima, kaj je tisto, kar ga najprej pritegne in vzbudi njegovo zanimanje zate? Statistiki so na podlagi odgovorov moške populacije sestavili poseben seznam. Preveri, kakšni so bili njihovi odgovori.

Fant naj bi pri tebi najprej opazil oči. To pa predvsem zato, ker z njimi vzpostavita tisti prvi pristni stik. Prav zaradi oči, pa si te bo tudi zapomnil. Ni pomembna barva, oblika, ali make-up, ki ga naneseš. Pomemben je sijaj, ki spremlja tvoje oči oziroma tvoj pogled. Če bodo tvoje oči vesele in v njih ne bo videl brezbrižnosti, jih bo še hitreje opazil.

Na drugem mestu so tvoji lasje. Kdo bi si mislil, da fantje opazijo tvojo pričesko. Ampak kot vidiš jo. Na mite, da fantje sploh ne opazijo, da si bila pri frizerju lahko torej kar pozabiš. Naj pa ti namignemo, da jim še posebej prijajo dolgi skodrani lasje, to pa so pojasnili s sledečim odgovorom: ''Dolgi skodrani lasje me zelo privlačijo, saj v vetru lepo plapolajo, še posebej pa mi je všeč takrat, ko božajo moj obraz.''

Prav tako so omenili, da jih privlačijo tvoje prsi. Pravijo, da je to nekakšen simbol ženskosti, ki mora biti prisoten. Seveda, nimajo nič proti, če so prsi nekoliko manjše, pomembno jim je le to, da dekleta niste tako sramežljiva in jih kdaj pa kdaj tudi z veseljem pokažete, tako da oblečete oprijeto majčko.



Med najpogostejše odgovore pa sodijo tudi tvoje noge in ritka. Si vedela, da imajo fantje zelo radi, če pokažeš svoje noge? Seveda pa si poleg nog zelo radi ogledajo tudi tvojo zadnjico. Še posebej boš pritegnila njihov pogled v jeans hlačah ali pajkicah, saj bo tako oblika tvoje zadnjice izraziteje poudarjena. To pa zelo radi vidijo.

Tako, to so deli telesa, ki nasprotni spol najbolj privlačijo. Zelo zanimivo pa je tudi to, da fantje hitro opazijo, če so tvoji nohti negovani in lepo urejeni. Kot drugo zanimivost pa naj ti povemo, da so izpostavili, da ne marajo pretirano naličena dekleta, saj se je tako ne smejo niti dotakniti, da ji ne bi razmazali ličil.
Seveda se z vsem skupaj ne smeš obremenjevati. Če najraje nosiš trenirko in čop, potem nadaljuj svojo tradicijo. Fant te mora imeti rad takšno kot si in nikar se ne spreminjaj zaradi njega.

prejšnji članek
Se osebnih lastnosti res ne da spremeniti?
Moj life
Se osebnih lastnosti res ne da spremeniti?
naslednji članek
Kontracepcijska tabletka: razbijamo mite!
Kontracepcijska tabletka: razbijamo mite!
Preberite tudi