Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Fant, ki se ga splača obdržati

5. 1. 2018; 02.00
Avtor: K.M.
TEEN-LOVE-teenagers-29351977-1400-790
Pozitivne lastnosti.

Tako kot je na svetu nešteto dekliških osebnosti, so si tudi fantje zelo različni. Nekateri so prijazni že po naravi, drugi se skrivajo za grobo podobo ... Seveda pa obstajajo takšni, ki jih moraš zaradi njihovih lastnosti spoštovati. Za takšne fante ti svetujemo, da se jih držiš, saj so narejeni iz pravega materiala.

1. Fant skrbi zate. Sprašuje se, kje si in če si varno prišla domov. Seveda ob tem ni posesiven in ljubosumen, ampak vse dela z mero zdrave pameti. Ob njem čutiš, da te ima rad, a hkrati čutiš, da ti pušča lastno svobodo.

2. Seveda so ti fantje tudi malo ljubosumni. Ne morejo kar vsakemu pustiti, da se te dotika, ali da ti pošilja ljubezniva sporočila. Hkrati pa zaupa tebi in ve, da če je nekdo pogledal tebe, tam še ni ognja in da imaš ti rada samo njega ter da imaš oči samo zanj.

3. Pozoren je na malenkosti. Ve, kakšno čokolado imaš rada. Njegova izbira je vedno odliča, tudi takrat, ko sama nisi popolnoma odločena.

4. Ko si slabe volje, te zna potolažiti in te ne sprašuje po podrobnostih, zaveda se, da mu boš povedala sama, ko boš na to pripravljena.

5. Je spoštljiv in te spoštuje. Predvsem pa spoštuje tvoj način življenja, tvoje prijatelje in družino. Ne želi te spremeniti in te podpira pri tvojih odločitvah. Rad ima tebe.

Si ga že našla?

prejšnji članek
Pokazala svoje telo, kljub temu da z njim ni zadovoljna
Obsedena!
Pokazala svoje telo, kljub temu da z njim ni zadovoljna
naslednji članek
Liam Payne po stopinjah Zayna: Posnel je pesem za film 50 odtenkov
Obsedena!
Liam Payne po stopinjah Zayna: Posnel je pesem za film 50 odtenkov
Preberite tudi