GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To so skrivnosti o fantih, ki jih moraš poznati

4. 5. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
Boys-by-Girls-by-Cecilie-Harris-and-India-Hobson-MaleModelSceneNet-05
Razkrivamo tri skrivnosti za katere si celo fantje želijo, da jih izveš.

Vedeti moraš, da fantje dvakrat težje od tebe izražajo svoja čustva. Verjetno te to velikokrat čudi in hkrati prizadene, ampak naj ti zaupamo, da je to pri vseh pripadnikih močnejšega spola nekaj povsem običajnega. To pa ni edina skrivnost, ki jo moraš vedeti o njih. Preveri, katere so še tiste druge skrivnosti o njem, ki jih moraš odkriti.

Fantje se velikokrat prehitro ustrašijo
Če je nekdaj veljalo, da je fant tisti, ki mora prvi pristopiti k dekletu, zdaj to pravilo ne drži več. Že davno so minili časi, ko je dekle osamljeno čakalo, da bo njen ljubljeni končno naredil prvi korak. Po najnovejših raziskavah se več kot 95 odstotkom fantov zdi povsem v redu, če prvi korak naredi dekle. Večini je to pravo olajšanje, saj imajo fantje glede tega zelo veliko tremo in se prehitro ustrašijo. Ko spoznajo dekle svojih sanj, si ne upajo pristopiti do nje, da ga ne bi zavrnilo. Kaj še čakaš, stopi do njega in mu izpovej svoja čustva.

Fantje ne marajo, če jih prekinjaš


Ko gledajo film ali igrajo igrice, ne želijo, da jih prekinjaš ali motiš. Tvoj fant po vsej verjetnosti ne posega po istih filmih kot ti, hkrati pa jih večina rada preživi prosti čas s prijatelji ob igranju video igric. S tem ni nič narobe. Nikar mu ne govori: »Ali lahko gledava kakšen drug film?« ali pa »Te tvoje video igrice in prijatelji so res dolgočasni«. Spoštuj to kar ima rad on. Verjemi, da se ti bo oddolžil, saj bo cenil, da spoštuješ njega in njegove želje.

Obožujejo hrano
Hrana je za fante zelo pomembna. Zelo radi jejo. Nekateri ljudje celo pravijo, da pot do moškega srca poteka skozi njegov želodec. In to v veliko primerih tudi drži. Četudi nisi najbolj vešča v kuhinji, se kdaj pa kdaj potrudi in ga preseneti z njegovo najljubšo jedjo. Boš videla, kako bo navdušen. Lahko pa mu predlagaš, da kaj skuhata skupaj. Tako bosta preživela prosti čas skupaj in se ob tem zabavala pa še lačna ne bosta.

Pokukaj v misli svojega fanta in skušaj izvedeti, kaj se v resnici dogaja z njim. Če nič drugega, ti ga bo to pomagalo bolje razumeti, kar pa bo vodilo v boljši in bolj zdrav odnos.

prejšnji članek
Si se skregala s starši?
Moj life
Si se skregala s starši?
naslednji članek
Ko fantje preizkusijo ženske lepotne produkte!
Moj life
Ko fantje preizkusijo ženske lepotne produkte!
Preberite tudi