stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Skrivnosti dobrega flirtanja

21. 6. 2017; 08.45
Avtor: K.M.
Sošolec
Brez skrbi, vsaka zmore.

Ti je bil že večkrat všeč kak fant, a tega preprosto ni opazil, tvoje prijateljice pa jih kar vrtijo okoli prsta? Sramežljivost v flirtanju je pogosta, a se ti takšnega početja, predvsem nedolžnega, ni potrebno sramovati. Malček flirta je dobro za vsako življenjsko situacijo, saj s tem pride tudi samozavest, ki pa je najbolj pomembna. Preveri, kako lahko postaneš prava strokovnjakinja v tem početju!

Če ti je nek fant všeč, mu moraš to nekako pokazati. On tega ne more kar začutiti, brez da bi ti na tvo vsaj malo nakazala. Flirtanje je po eni strani zelo preprosto, dovolj pa so že majhne geste. Nasmehni se mu, ko gre mimo tebe in to stori tako, da ga za kako sekundo dlje pogledaš v oči. Če se bosta srečala na zabavi, poskušaj ujeti njegov pogled. Če ti ga bo vrnil, si tudi ti njemu vsaj zanimiva. Če pa si mu všeč, bo tvoje namige zagotovo razumel in te bo vsaj ogovoril. 

Ne smeš biti napadalna in vsiljiva, saj bo to fant začutil, to pa ga lahko vodi v hitri odmik. Pri vsaki izbiri besed mora obstajati neka mera. Ne moreš ga kar hvaliti kako je zabaven in ljubezniv, če z njim govoriš šele dobro minuto. Lahko pa se nasmeješ njegovi šali. Na zapeljiv in prikupen način. Preglasno smejanje preprosti šali zagotovo ni zapeljivo. 

Rešitev je tudi flirtanje preko sms sporočil, fb sporočil in drugih oblik kratkih sporočilc. Ta je namenjena predvsem tistim, ki ste bolj plahe narave. Pozitivne lastnosti pa so, da lahko pred odgovorom večkrat razmisliš, hkrati pa te ob zardevanju ne bo še bolj sram, kar se pogosto zgodi pri direktni komunikaciji.

Najboljši nasvet pa je ta, da ostaneš takšna, kakršna si!

prejšnji članek
Kako pokazati fantu, da ti je všeč?
Moj life
Kako pokazati fantu, da ti je všeč?
naslednji članek
Tako se boš takoj zbudila
Moj life
Tako se boš takoj zbudila
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija