stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj bi dekleta morala vedeti o fantih?

3. 5. 2017; 05.04
Avtor: Ana K.
Predstavljamo sedem resnic o fantih, ki jih mora poznati vsako dekle.

Ideja, da fantje prihajajo z Marsa in dekleta z Venere ni privlečena za lase. Fantje si v večini primerov isto stvar razlagajo na drugačen način kot ti. Nekaj kar se tebi zdi popolnoma nesprejemljivo, se bo njemu zdelo povsem normalno. Najstnica je našla sedem resnic o fantih, ki ti bodo prišle prav v tistih trenutkih, ko si boš rekla: »Kaj pa njemu ni jasno?«.

1. Fantje se najraje izognejo izražanju čustev
Če se ti zdi še tako nenavadno, da te fant nikoli ne pogleda v oči in ti reče »rad te imam«, vedi, da je to pri vseh fantih običajno. Izražanje čustev jim vzbuja občutek nelagodja in tremo. Pravzaprav niti ne vedo, kako naj se zadeve lotijo oziroma, kako naj sploh ubesedijo to kar čutijo. Zato ne bodi jezna na svojega fanta, če ti kdaj ne pove z besedami, da te ima rad. Zagotovo ti to pokaže na druge načine, v jeziku, ki je njemu blizu, le prepoznati ga moraš.

2. Obožujejo opravljanje


Če velja, da je opravljanje stvar, ki jo počnejo le dekleta, je to zmotno mišljenje. Bodi prepričana v to. Kaj pa misliš, da počne skupina fantov na enem mestu? Opravljajo! Tako kot se ti s svojimi prijateljicami pogovarjaš o fantih, ki so ti všeč, se oni o dekletih.

3. Radi imajo, da jim dekleta prva pošljejo SMS sporočilo
Če mu napišeš sporočilo prva, mu tako prihraniš polovico skrbi. Ne rabi razmišljati o tem kaj naj ti napiše, kdaj naj ti napiše, saj ga drugače skrbi, da bo rekel kaj narobe in boš potem jezna nanj. Poleg tega pa fant velikokrat potrebuje potrditev, da ti je všeč, preden se loti samega dvorjenja. Torej, če se še vedno obotavljaš ali bi mu napisala sporočilo ali ne, mu napiši, saj nimaš kaj izgubiti.

4. Tudi fantje imajo radi pohvale


Zakaj bi moral biti fant vedno tisti, ki bi te v nedogled hvalil? Pokaži mu, da ti je mar zanj, tako da mu pokloniš lep kompliment. Boš videla, kako ga boš razveselila.

5. Pred ogledalom ne preživijo veliko časa le dekleta

Tudi fantje preživijo veliko časa pred ogledalom. Vsakdo si želi biti urejen, tudi on. Še posebej takrat, ko želi s svojim popolnim videzom narediti nate vtis.


6. Ko se pretvarja, da mu ni mar, mu v resnici je
Zavedaj se, da fantje velikokrat trpijo še bolj kot ti, le da ti tega zaradi svojega ponosa ne pokažejo. Če misliš, da mu ni mar, ko sta skregana, verjemi, da mu je in že komaj čaka, da mu napišeš sporočilo in ga povabiš na skupen sprehod.

7. Fantje mislijo, da so dekleta zelo zakomplicirana bitja
Tako kot se ti kdaj sprašuješ o tem, kaj si storila narobe, če pa se ti zdi, da je vse v redu, se tudi on sprašuje, kaj je naredil narobe, da si ti tako užaljena, če se njemu zdi vse v najlepšem redu. Dekleta in fantje si razlagajo stvari drugače. Že dve osebi istega spola, torej vedve s prijateljico se ne strinjata o vsem in si ne razlagata vseh stvari na enak način. Predstavljaj si kako je šele potem, ko o isti stvari razmišljata dekle in fant. Fantje velikokrat ne razumejo deklet in jih imajo za najbolj zakomplicirana bitja na svetu. To pa zato, ker dejansko prihajata z drugih svetov, vsaj kar se tiče razmišljanja;).


Če boš kdaj v situaciji, ko boš mislila, da za vaju ni rešitve, ker ne najdeta skupne točke v neki težavi, se spomni na Najstnico in na to, da fant ne razmišlja o isti stvari na enak način kot ti. Morda pa bosta potem popustila, sprejela mišljenje drugega in imela lepšo zvezo brez prepirov.

prejšnji članek
Kako izboljšati lase, ki so tanki, krhki in rastejo počasi?
Moj life
Kako izboljšati lase, ki so tanki, krhki in rastejo počasi?
naslednji članek
Selena in The Weeknd blestela na rdeči preprogi
Obsedena!
Selena in The Weeknd blestela na rdeči preprogi
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija