Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Nekdanji je prepovedan

3. 7. 2018; 09.31
Avtor: K.M.
o-TEEN-BREAKUP-facebook
Nasvet, ki te bo rešil pred žalostjo.

Bil je popoln in ti si ga oboževala. Zasipal te je s pokloni, ob njem si se počutila posebno, počutila si se, kot da je del tebe. nato pa bum! Sprememba v obnašanju. Ni te več spoštoval. Nisi vedela, kaj počne in kaj želi. Vajina zveza ni bila več tako zelo 'prikupno zatrepana', kot je bila na začetku. Vsemu temu pa je sledilo neizbežno: Oboževani fant je postal bivši fant.

Sedaj pa je čas, ko se moraš zavedati, da je ta fant prepovedan. Še posebej, če te je s svojimi dejanji prizadel in te ni več spoštoval. Resnično misliš, da bi bilo lahko drugače, da se lahko tako zelo spremeni, da bo sedaj vse ok?

Najlažje je, da se vrneš k njemu. poznaš njegove navade, ob njem si sproščena in ni se ti potrebno prilagajati. ni te sram vsakdanjih stvari, saj veš, da on ve, da jih počneš. Vendar zakaj?
Dobro razmisli, kaj je šlo narobe. ZAKAJ sta zvezo prekinila? Lahko si stvari tudi zapišeš. Kolikokrat si jokala, kolikokrat te je prizadel, kako si se počutila ob razhodu, kako se je obnašal do tebe, kaj te je prizadelo, zakajsi bila ljubosumna ...
Ko boš imela vse zapisano na enem mestu, boš morda spoznala, da je čas, da vse skupaj preboliš. Nekaj časa bodi samska. Potem pa prični s spoznanvanjem novih fantov. Tvoj princ na belem konju te čaka za vogalom!

prejšnji članek
Težave za Justina Bieberja in Hailey Baldwin
Obsedena!
Težave za Justina Bieberja in Hailey Baldwin
naslednji članek
Challe Salle užival med dvema lepoticama
Obsedena!
Challe Salle užival med dvema lepoticama
Preberite tudi