požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj fantje ljubijo na tebi?

28. 7. 2017; 09.00
Avtor: Ana K.
Skoraj ne boš verjela.

Se sprašuješ kaj privlači fante? Kakšne lastnosti moraš imeti, da jih popolnoma omrežiš? Vedi, da lepota ni vse. Pomembna je tudi tvoja osebnost in karizma. Preveri kaj očara pripadnike močnejšega spola!

1. Humor
Si zabavna in družabna? Odlično, ker imajo fantje to zelo radi. Nihče ne mara dekleta, ki tarna in se ukvarja samo s seboj. Nasmehni se, pripoveduj šale, ne jemlji vsega osebno in kot žalitev. Bodi hudomušna, podari nasmeh ali pomežik. Sproščenost naj bo tvojo vrlina. Prenašaj jo tudi na druge in boš videla, fantje se bodo lepili nate.

2. Samozavest
Imej se rada! Verjemi v to kar počneš in v svoje cilje. Ne bodi punčka, ki stalno potrebuje nekoga ob sebi. Pokaži samostojnost in moč. Če boš odločna bo vedel, da se lahko zanese nate, ker si vztrajna in zaupaš v svoje cilje. On bo ponosen na to, verjemi.



3. Imej svoj slog
To bo pokazalo tvojo suverenost in boš na ta način pridobila njegovo pozornost. Pod slog mislimo tako stil oblačenja kot način hoje, govora, pojavnosti. Bodi samosvoja. Ne kopiraj drugih deklet. Bodi to kar si!

4. Sočutje
Bodi nežna in razumevajoča. Vsak fant potrebuje dobro poslušalko, ki ji lahko zaupa. Zagotavljamo ti, da ga bo odrezavost in nesramnost odbila in se bo želel od tebe oddaljiti. Če se boš vedla kot, da si edina na svetu in da ti je vseeno za cel svet, bo mislil, da ti bo vseeno tudi zanj in se bo v vajini zvezi vse vrtelo le okoli tebe in tvojih želja. Pokaži nežno plat in bodi prijazna tako do njega kot drugih. Ne obrekuj in ne žali. Naj se počuti dobro v tvoji družbi.


Najpomembneje pa je to, da si to kar si. Če boš igrala bo to opazil, kar pa si ne želiš. Le na ta način, da pokažeš svojo pravo plat, bosta vedela ali sta za skupaj ali ne. Drugače se bosta morala celo življenje pretvarjati, da sta nekaj kar v resnici nista. Vsi ne ustrezamo vsem. Nekomu je všeč nekaj, drugemu pa zopet nekaj drugega. Poišči nekoga, ki te bo imel rad tako kot si.

prejšnji članek
Bralni kotiček: Knjiga, ki jo moraš prebrati
Obsedena!
Bralni kotiček: Knjiga, ki jo moraš prebrati
naslednji članek
Bella Hadid obožuje športno modo
Obsedena!
Bella Hadid obožuje športno modo
Preberite tudi