kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako pokazati fantu, da ti je všeč?

21. 6. 2017; 11.41
Avtor: Ana K.
Čas je, da izve kaj čutiš.

Dekleta velikokrat mislite, da fantje ne potrebujejo pozornosti oziroma ne čutijo potrebe po tem, da bi jim tudi ve pokazale naklonjenost ali prve razkrila svoja čustva. Ampak tukaj se motite. Večina pripadnikov moškega spola potrebuje potrditev, da so dekletu všeč. Šele to jim potem da občutek varnosti in zeleno luč, da pričnejo z osvajanjem, ker vedo da jih ne čaka zavrnitev.

S teboj bomo delili 10 načinov, kako mu lahko pokažeš, da ti je všeč.

1. Dajaj mu komplimente
Vsakdo je vesel, če mu pokloniš nekaj lepih besed. Fantje pa še posebej, saj jim s tem nahraniš ego. Z vsako pohvalo, si boš pri njem zagotovila plus točke in pridobila njegovo pozornost.

2. Bližina lahko pove več kot tisoč besed


Izkoristi skupne trenutke in se mu skušaj približati. Nasloni glavo na njegovo ramo, primi ga za roko. Telesna govorica je najboljši način, da ga opozoriš nase.

3. Uredi se zanj
Zagotovo bo opazil, da si zadnje čase še posebej lepo oblečena in urejena. Ne pozabi tudi na parfum. Boš videla, da te bo že v nekaj dneh pričakala pohvala in lep kompliment.

4. Povabi ga na sladoled
Naj ti ne bo nerodno. Predlagaj mu skupno preživljanje prostega časa in ga povabi na kepico sladoleda. Nato izkoristi čas in opazuj ali ti daje znake, da si mu morda všeč tudi ti. Povprašaj ga o ljubezenskem življenju, kakšne punce so mu všeč, kaj si misli o tebi.


5. Pokloni mu darilce
Če mu boš poklonila majhno pozornost, bo takoj vedel, da do njega nekaj čutiš. Naj bo to nekaj izvirnega. Potrudi se, da bo darilce nekaj posebnega in bo imelo tvoj pridih. Napako boš storila, če mu boš nekaj kupila. Največji vtis boš naredila s tem, da ga izdelaš sama. Tako bo videl, da si vložila svoj trud in čas samo zanj.

6. Ohranjaj stik
Ne smeš pozabiti nanj. Naj ve, da stalno razmišljaš o njem. Piši mu sladka sporočilca, všečkaj slike na Facebooku, klepetajta na družbenih omrežjih. Seveda pa pazi, da mu ne težiš vsako minuto, ker se te bo v tem primeru naveličal. Noben fant ne želi biti omejen.

7. Dovoli mu, da se ti zaupa
Tudi fantje imajo kdaj pa kdaj težave. Dovoli mu, da ti pove kaj ga teži. Mogoče pa boš našla pravo besedo zanj in ga potolažila in s tem ubila dve muhi na en mah. On bo potolažen, ti pa zadovoljna, ker si od sedaj naprej v njegovih očeh dobro dekle.



8. Pokaži mu, da te zanimajo njegove stvari
Daj mu vedeti, da te zanima kateri je njegov najljubši film, pijača, kaj rad počne. S tem mu boš pokazala, da nisi egocentrično dekle, ki misli, da je cel svet njen in so samo njene stvari pomembne.

9. Malce bodi ljubosumna
Zdrava mera ljubosumja je prikupna. Naj ve, da ti ni všeč, če preveč omenja druga dekleta ali pa se ozira za njimi. Tako bo videl, da ti je mar zanj in te to prizadene. Vse skupaj pa lahko pojasni le na en način, in sicer s tem, da najde razlago tvojega vedenja v tem, da ti je všeč. To je pa to kar želimo, kajne.

10. Pridi, povej, zmagaj!


Ostane ti le še en način, in sicer, da mu enostavno ob pravi priložnosti razkriješ čustva in počakaš na to kako se bo odzval. Najbolje je stvari razčistiti, da veš pri čem si. NUJNO pa si moraš zapomniti nekaj! Če te zavrne ni konec sveta. Verjetno je veliko fantov zaljubljenih vate pa jim prav tako ne moreš vračati čustev. Tako pač je. Ne skrbi, bo že prišel fant, ki bo tvoja sorodna duša. Če ne drugega boš lahko to izkušnjo delila s prijateljicami in jim pripovedovala o svoji ljubezenski dogodivščini in se na koncu temu še smejala. Vedi, da je vse za nekaj dobro.

Želimo ti veliko uspeha!

prejšnji članek
Čokolada: DA ali NE?
Moj life
Čokolada: DA ali NE?
naslednji članek
Skrivnosti dobrega flirtanja
Moj life
Skrivnosti dobrega flirtanja
Preberite tudi