ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako veš, da si mu všeč?

24. 1. 2017; 01.00
Avtor: Ana K.
Preveri spodaj podane kriterije.

Poznaš občutek, ko ti je en fant tako zelo všeč ti pa ne veš ali so ta čustva obojestranska? Najstnica je poiskala znake, ki ti bodo pomagali razkriti ali kaj čuti do tebe.

Telesna govorica je ta, ki ti bo pri tem naredila največjo uslugo. Kretnje, obrazna mimika, pogled, drža lahko povedo več kot tisoč besed. Ugotovi ali je fant nor nate.

1. Očesni stik
Te med pogovorom gleda naravnost v oči? Če je tako, potem si lahko zagotovo prepričana, da goji do tebe posebno naklonjenost. Če bi gledal stran, bi ti s tem sporočal, da ga dolgočasiš in mu nisi zanimiva. Dober znak je prav tako ta, da mu pogled, četudi je v družbi prijateljev, uhaja k tebi. To pomeni, da te želi imeti stalno na očeh.

2. Pokončna drža
Se princ tvojih sanj v tvoji družbi drži pokonci? Dobra novica zate. Fantje se postavijo v bolj pokončno držo, ko želijo na dekle narediti dober vtis.

3. Te draži?


Zbadanje ne pomeni, da te ne mara. Morda želi doseči ravno nasprotno in ti s tem pokazati pozornost. V kolikor pa preseže mejo okusnega, mu moraš to povedati, naj ve, da ti takšno vedenje ni prav nič po godu in učinkuje nate na čisto drugačen način kot si misli on.

4. Opazuj vajino komunikacijo
Je velikokrat med tem, ko klepetata živčen in zmeden? V tem primeru je zagotovo zaljubljen vate. Ker se želi pred teboj pokazati v najlepši luči, se mu jeziček rahlo lomi. Velika je tudi verjetnost, da ga napade rdečica. Ljubko, kajne?

5. Ima veliko informacij o tebi?
Če ve veliko stvari o tebi kot na primer kaj imaš rada, kaj treniraš, kje stanuješ je to že zelo dobro zate. To pomeni, da zbira informacije in želi o tebi vedeti čisto vse. Tega definitivno ne bi počel, če mu ne bi bila všeč.

6. Želi biti neprestano v stiku s teboj?
Ti piše sporočila, klika na Facebooku, všečka tvoje fotografije in videe na Instagramu? Potem se boji, da bi te izgubil in te želi na ta način obržati ob sebi. Prija mu tvoja družba in ti kot celostna oseba s karakterjem, ki ga imaš. Naredi eksperiment in ga opazuj nekaj dni. Če te bo vsakič kliknil prvi, četudi mu ti kdaj ne boš odgovorila, je zagotovo nor nate.


Vidiš, že takšne malenkosti ti lahko pomagajo razkriti njegova čustva do tebe. Upoštevaj naše kriterije in odkrila boš ali je fant, ki ti je ukradel srce zaljubljen vate.

prejšnji članek
Ljubezni se prepusti takoj
Moj life
Ljubezni se prepusti takoj
naslednji članek
Reci konec nezdravim razvadam
Moj life
Reci konec nezdravim razvadam
Preberite tudi