atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ti znaki so pokazatelji resnične ljubezni

12. 5. 2017; 09.22
Avtor: K.M.
TEEN-LOVE-teenagers-29351998-1400-790
Jih prepoznaš?

Verjetno se tudi ti kdaj vprašaš, kdo bo tvoja prava ljubezen. Si negotova? Morda še nimaš fanta, a o zvezah veliko razmišljaš. Za začetek moramo razjasniti, da tvoja prava ljubezen niso zvezdniki, ki jih spremljaš v različnih revijah. Zato se osredotoči na vsakdanje fante, ki te bodo skozi leta še kako osvajali. In kdo so ti fantje? Kakšno osebo iščeš?

Oseba, ki te posluša
Najpomembnejša stvar pri vsakem odnosu je poslušanje. Oseba, ki te ne bo poslušala, se nate ne osredotoča dovolj. Ne glede na to, ali govorimo o fantih ali prijateljih. Če pa beseda nanese na pravo ljubezen, takrat je poslušanje ključnega pomena. To lahko preveriš. Se spomniš, ko si mu govorila o svojih težavah v šoli – preveri, ali se še spomni, da sta o tem sploh govorila.

Oseba, ki te prenaša, tudi kadar si najbolj tečna
Realno gledano, dekleta znamo biti tečna. Kaj praviš? Da ti nisi? No, spustimo se na trdna tla in na stvari poglejmo z jasnimi očmi. Ne samo, da znamo biti tečna, ampak smo! Popolni fantje pa so tisti, ki nam tega ne priznajo, še več, to včasih z že kar pretiranim veseljem sprejemajo. Prava ljubezen je tista, ki v trenutkih tečnobe ostane in nas poskuša pomiriti.



Oseba, katere darila te ne glede na njihovo vrednost razveselijo
Prava ljubezen nas bo razveselila z malenkostmi. Tudi če bo darilo zgolj pismo, napisano na računalnik – nad njim boš navdušena. Zakaj? Zato ker bo prava ljubezen to izpeljala tako, da boš ti začutila metuljčke, kolena bodo postala mehka, materialne stvari pa ne bodo pomembne.

Oseba, ki te spoštuje
Vsi se kdaj pa kdaj sporečejo, na to seveda vplivajo različni dejavniki. Vseeno pa obstaja neka mera dobrega okusa, ki je nihče ne bi smel prestopiti. Takrat lahko začnemo govoriti o spoštovanju. Ti si ga seveda zaslužiš, ampak ali si ga tudi deležna? Zmerjanje, kletvice, ignoriranje in podobne stvari v zvezi niso dovoljene. Če se ti dogajajo, ti dajemo proste roke, da se s svojo 'pravo ljubeznijo' resno pogovoriš o nadaljevanju vajinega odnosa.


Oseba, ki je ni treba prositi za objem
Številna dekleta so govorila (in še vedno govorijo), da ona niso tista dekleta, ki bi se crkljala, objemala ali v javnosti držala za roke. Držanje za roke v dnevni sobi nima pomena, zato verjemite, da se v trenutku, ko spoznate tistega pravega, spremenite. Nenadoma so vsi ti dotiki zelo pomembni, najhuje pa je, ko jih začnete pogrešati. Prave ljubezni ne smete nikoli resno prositi za objem. Ta oseba mora čutiti, da jo potrebujete. Seveda se kdaj zgodi, da si objem želite kar tako. Če ga takrat prosite, se mora odzvati pozitivno, saj si mora vsaj podzavestno tega želeti tudi sam.

Oseba, ki ti je všeč
Ni najboljši športnik na šoli, nima najlepših oči, ki spominjajo na člane skupine One Direction, a vendar ti je všeč. Ne glede na to, da ti prijateljice govorijo, da ni zate, se ti v njegovi družbi počutiš udobno in sproščeno. To pomeni, da nekaj dela prav, in ne glede na njegov videz ga imaš rada. Tudi dekleta pokažemo, kdaj smo v družbi prave ljubezni.

prejšnji članek
Miley s pesmijo izpovedala ljubezen
Obsedena!
Miley s pesmijo izpovedala ljubezen
naslednji članek
Si preveč domišljava?
Moj life
Si preveč domišljava?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija