Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Radijski voditelj in komik združila moči ter navdušila

28. 11. 2016; 04.31
Avtor: K.M.
Bunderla Godler sov 7
Premiero svoje predstave, Bunderla & Godler šov, sta doživela Klemen Bunderla in Jure Godler.

Premierne predstave je že doživela nova komedija na slovenskih gledaliških odrih. Govorimo o predstavi Bunderla & Godler šov, zabavni šov, nad katerim so bili prvi gledalci več kot navdušeni. 

Klemen Bunderla in Jure Godler v predstavi zavzameta radijski eter. Nič nenavadnega, če bi bile navadne okoliščine. Pa niso. Zaradi dogodkov prejšnje noči, sta postavljena pred velik izziv – preživeti morata dan v etru brez opreme. Program bosta morala oddajati brez posnetih plošč, reklam, brez gostov, le z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji. Ter s svojo domišljijo, improvizacijo, kreativnostjo.

Jure Godler in Klemen Bunderla foto: Marko Delbello Ocepek

Po premierni predstavi je med publiko prevladovalo mnenje, da so ustvarjalci predstave ‘zadeli v polno’. Avtor in režiser Jure Karas je napisal fantastičen tekst, ki sta ga Klemen Bunderla in Jure Godler odlično odigrala, odpela, odplesala …
Urša Alič, direktorica Špas teatra, je bila po premieri zelo zadovoljna: "Letošnja jesen je pri nas resnično plodovita, obrodila je že tretjo premiero in po odzivih obiskovalcev sodeč – imamo ponovno gledališko uspešnico." Njeno zamisel o konceptu in vsebini je na oder odlično prenesel avtor teksta in režiser Jure Karas. Aličeva dodaja: "Res, vse čestitke za fenomenalen tekst in opravljeno delo, prav tako Klemnu Bunderli in Juretu Godlerju za vrhunsko izvedbo. Želim jim, da pride njihov radio S-HIT do čim več ljudi."

Kako zvenijo različni svetovni hiti v izvedbi dveh svetovnih norcev, ali moraš biti za branje novic na tekočem zgolj z informacijami ali tudi s pijačo in ali res obstaja nekaj z imenom fiju-gumb - izvešv neukrotljivi komediji dueta Bunderla & Godler.

prejšnji članek
Pokukaj v zakulisje izbora Top najstnica!
Moj life
Pokukaj v zakulisje izbora Top najstnica!
naslednji članek
Čas je za revijo modnih revij!
Lepotičenje
Čas je za revijo modnih revij!
Preberite tudi