Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Top najstnica 2016 je postala Mija Jagodič

23. 11. 2016; 07.38
Avtor: K.M.
zmagovalke

Tara Bergant (Top net najstnica), Mija Jagodič (Top najstnica), Nika Boh (druga spremljevalka) in Petja Košir (prva spremljevalka).

V ljubljanski Supernovi smo dobili letošnjo zmagovalko izbora Top najstnica!

V poznih popoldanskih urah predzadnje novembrske srede se je v prostorih ljubljanskega nakupovalnega središča Supernova odvijala največja najstniška zabava - Top najstnica 2016Revija Top! Za najstnike in spletni portal Najstnica sta že drugo leto zapored izbrala najbolj simpatično najstnico v Sloveniji. Letos je to postala Mija Jagodič!

Prva in druga spremljevalka sta postali Petja Košir in Nika BohTara Bergant pa je tista najstnica, ki je najbolj prepričala tebe, saj si za njo glasovala na naši spletni strani in ji tako omogočila, da je postala Top net najstnica 2016

Prireditev je odlično povezoval mojster rim Trkaj, ki je poleg vloge voditelja prevzel tudi vlogo nastopajočega. Na odru so se mu pridružili še ErikNipke in plesna skupina Artifex in dekleta iz istega kluba, plesna skupina Anima. Vsi skupaj pa so resnično pripravili pravo najstniško zabavo sredi že praznično okrašene Supernove. 

Simpatična Mija je s svojo simpatičnostjo in zgovornostjo prepričala že v polfinalnem izboru, na finalnem odru pa so se ji poleg že omenjenih pridružile še Maša Zaletelj, Maša Šega, Nina Pevec, Iris Motaln, Taja Pavlin, Lana Rode in Lana Vrabič.

Za nagrade zmagovalk je z darilnimi boni poskrbela Supernova, za sladkanje pa so poskrbeli pri čokoladnici Rajska ptica. Vse finalistke letošnjega izbora pa je s povsem novo knjigo Harry Potter in Prekleti otrok nagradila založba Mladinska knjiga, z darilnimi paketi pa so jih nagradili Essence, Lunay in Manner. Za najstniške pričeske pa so tokrat poskrbeli pri Lassani. 

prejšnji članek
Tole so naj domače maske!
Lepotičenje
Tole so naj domače maske!
naslednji članek
V resnici si od fanta želiš samo to
Moj life
V resnici si od fanta želiš samo to
Preberite tudi