900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zabavaj se

22. 11. 2016; 09.15
Avtor: Katja Kaja
MTI4ODM3NDYxNjU5OTUzNzk1
Vsak dan se ti dogaja nekaj novega in zanimivega. Predvsem pa je vsak dan, dan brez šole. Kako preživeti vse te poletne večere, brez razmišljanja.

Možnosti je veliko, saj se poleti veliko dogaja. Veliko dogodkov pa si lahko ustvariš tudi sama.

Zvoki kitare.

Poletje vas bo večina preživela nekje ob obali. Na morju so zagotovo najboljši večeri tisti, preživeti z dobro družbo na plaži. Najdite si svoj kotiček, s seboj vzemite kitaro in se zabavajte. Pojte ob zvokih razglašenega glasbila in še bolj razglašene družbe. Poleti, na plaži in v dobri družbi to ni pomembno. Pomembno je, da ti ni dolgčas. S seboj si prinesi kakšno blazino ali pa brisačo, na kateri bo lahko sedela. Ne pozabi pa niti na kakšen priboljšek, ki bo pregnal lakoto. Zgodbe ustvarjene na plaži ob poletnih večerih so najboljše. O njih pa boš razlagala še celo jesen, saj bodo te večeri nepozabni.



Večerno kopanje.
Za popestritev zabav na plaži je najboljša rešitev večerno ali nočno kopanje. Spontano ali pa dogovorjeno, pomembna je zopet družba. Že zvečer si pot obleko obleči kopalke, kasneje pa v to prepričaj še prijatelje. V trdi temi skočite v vodo in uživajte na enak način kot podnevi. Če se boste kopali na poznani lokaciji, potem lahko v vodo tudi skačete ali pa se tunkate. Če v samo globino vode niste prepričani, potem raje samo plavajte. Na tak večer ne smeš pozabiti na brisačo. Če se za kopanje odločite kasneje, vseeno hitro skoči še po njo. Čeprav bo ozračje toplo, te lahko vseeno zebe, saj ne bo sonca, ki bi te grel. Hkrati ne pozabi na kakšen pulover. Poletni večeri so lahko hladni, pulover pa te bo hitro ogrel. Tako se boš tudi izognila nezaželeni bolezni sredi počitnic.


Koruza
Pečena ali kuhana koruza je poleti enako kot pečen kostanj jeseni in pozimi. »Štante«, kjer koruzo kupimo lahko najdeš po celi obali in v vseh obmorskih mestih. Prav tako pa se jim ne moreš izogniti v večjih mestih, kjer spremljajo pester poletni družbeni program. Če koruze še nisi poizkusila, jo moraš letos nujno! Privoščiš si jo lahko zgolj osoljeno, zanimive pa so tudi drugi dodatki, ki še poudarijo njej okus. Če rada eksperimentiraš, potem koruzo poizkusi s sojino omako ali maslom. Če pa imaš rajši močnejše okuse, ti priporočamo omako iz čilija ali česna. Te dodatke lahko vse več videvaš tudi na stojnicah. Ne pozabi, da se veliko ljudi ob besedi poletje spomni tudi na koruzo.

Romantičen zmenek

Tudi poletni večer je lahko idealen čas za romantičen zmenek s tvojim najdražjim. Poleti je tako še več možnosti, saj je zunaj toplo in vama ni potrebno iskati strehe nad glavo. Pripravita si lahko večerjo na prostem ali pa se samo sprehodita po romantičnih drevoredih. Če si ne želita toliko intime, se lahko odpravita tudi na kakšen skupen družaben dogodek, kjer bosta oba bolj sproščena. Nikakor ne iti v kino, saj je ta namenjen mrzlim zimskim večerom. Če že, se odločita za alternativno možnost kina na prostem.
prejšnji članek
Snapchat presenetil z zadnjo novostjo
Obsedena!
Snapchat presenetil z zadnjo novostjo
naslednji članek
Nerodno srečanje med Zaynom in Niallom
Obsedena!
Nerodno srečanje med Zaynom in Niallom
Preberite tudi