testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Z modne brvi v tvojo garderobno omaro

29. 11. 2016; 10.36
Avtor: K.M.
IMG_0159
Na jesenskih predstavitvah modnih kolekcij so največ pozornosti poželi čevlji s cofi, seveda se lahko znajdejo tudi v tvoji garderobni omari.

Cofi so v modni že nekaj časa, saj so svoje mesto modnega dodatka že našli na torbicah in na poletnih sandalih. Z jesenskimi kolekcijami obutve pa so nove trende postavili tudi na tem področju. Če so nekateri modni oblikovalci s takšnim izborom obutve presenetili, pa so jim kmalu sledile tudi bolj dostopne znamke obutve. 

Gre za zabaven in drzen trend, ki popestri prav vsak kos obutve. Na Massovih policah lahko najdeš cofke v mnogih različnih barvah in jih čisto enostavno namestiš na vsak modni čevelj. Lahko se pripnejo na vezalke ali zaponke, z njimi a boš popestrila vse od superg, oxfordk, bulerjev in klasičnih gležnjarjev, prav tako pa bodo petkam vsem vrst dodali ščepec mladostne igrivosti. Poigraš pa se lahko tudi z različnimi modnimi kombinacijami in tako izpostaviš videz svoje obutve. 

Čevlji s cofi so poželi pozornost na modnih brveh, sedaj pa lahko svoje mesto na čisto preprost način najdejo tudi v tvoji garderobni omari. 

foto: Mass

prejšnji članek
5 nasvetov za večjo učinkovitost pri učenju
5 nasvetov za večjo učinkovitost pri učenju
naslednji članek
Zopet ji grozijo s tožbo
Lepotičenje
Zopet ji grozijo s tožbo
Preberite tudi