Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Na svet poglej z viška

19. 10. 2016; 12.30
Avtor: K.M.
heels
Letošnja modna jesen prinaša izjemno raznolike višine, debeline, oblike in barve. Govorimo seveda o petah in sprednjih konicah modne obutve.

To sezono boš na svoj račun prišla, če si strastna privrženka, kot tudi malo manj navdušena ljubiteljica pet, saj so trendi v prav vsaki različici. Klasika je seveda elegantna tanka peta, ki elegantno povzdigne salonarje, gležnjarje in letos must have škornje čez koleno.

A najbolj trendi škornji in gležnjarji iz Massa se to jesen dvigajo nad tlemi z debelo peto, ki v obliki kocke čevlju doda posebno drzno eleganco. Kvadratna peta je v vseh višinah, tudi čisto nizka, ki doda stajlingu ravno pravšnji kanček prefinjenosti. Najbolj opazen trend nove kolekcije iz Massa pa je posebna platforma ali polna peta v imitaciji lesa, ki jo poviša bel narebran podplat. Opazimo jo lahko na trendi semišnih gležnjarjih in klasičnih oxfordskih čevljih, ki so jih popolnoma vzljubile tudi znane slovenske modne blogerke. Veliko pa se dogaja tudi na sprednjem delu čevljev, kjer modna zašiljena špička postavlja debeli peti popolno nasprotje, must have pa je letos tudi ravno odrezana kvadratna konica v Chanel stilu, za pravi retro modni pridih. Ravna kvadratna konica se izredno poda semišnim gležnjarjem s peto in visokim škornjem čez koleno, zanimivo pa popestri prav tako nizke balerinke. 

prejšnji članek
Bodi ostra v svoji športni aktivnosti
Obsedena!
Bodi ostra v svoji športni aktivnosti
naslednji članek
Z lahkoto boš opravila s testom
Moj life
Z lahkoto boš opravila s testom
Preberite tudi