Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

15. 3. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
2016-Spelman2
Ta oblačila morajo najti prostor v tvoji omari.

Se tudi tebi zgodi, da zjutraj enostavno ne najdeš primernega oblačila, ki bi ga lahko oblekla za šolo, zmenek, obisk, druženje s prijatelji ... V tvoji omari je pravi kaos oblačil, kljub temu, da se trudiš, da so le-ta urejena v nekem smiselnem zaporedju, ki bi ti moral zagotavljati, da brez težav najdeš primerno opravo. To težavo ti bomo poizkusili olajšati s preprostim izborom oblačil, ki jih moraš imeti v svoji garderobni omari. 

Primerni kosi so seveda hkrati zelo raznoliki. Tokrat ti predstavljamo nekaj takšnih, na katerih bi se morala graditi preostala dnevna garderoba.
Prvo pravilo se nanaša na barve, saj moraš imeti kar nekaj kosov v črnih in belih barvah, dodaš pa lahko tudi nekaj pastelnih odtenkov. Takšna oblačila boš lahko brez težav kombinirala s preostalimi živahnimi kosi. Predstavljaj si, da imaš v omari samo barvne kose. Oblečeš rumene hlače, roza majico in modro jopico. Ne gre, kajne? 
Drugo pravilo pa se nanaša na dejanske kose oblačil, ki jih moraš imeti v teh barvah. Obvezne so dolge in enostavne hlače, brez dodatkov ali vpadljivih sprememb v materialu, saj lahko tako osnoven kos brez težav porabiš ob elegantnih priložnostih. Seveda ne smeš pozabiti na enostavno majico, ki je lahko kombinirana z rahlo čipko. Najbolj pomembne pa so druge plasti oblačil, recimo jopa, suknjič ali pončo, ki celoten videz dobro zaokrožijo, tudi če v osnovi nosiš rumene hlače in roza majico. 

Kateri pa je tvoj najbolj priljubljen kos oblačila?

prejšnji članek
Zakaj je počitek tako zelo pomemben?
Moj life
Zakaj je počitek tako zelo pomemben?
naslednji članek
Si pripravljena, da se vrneš v svet Harryja Potterja?
Obsedena!
Si pripravljena, da se vrneš v svet Harryja Potterja?
Preberite tudi