Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Vedno športna pomlad

8. 3. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
rosegolde
To pomlad bodo na tvojih nogah zopet kraljevale modne in šik superge.

v Massu se v stilu aktualnih tednov mode že pripravljajo na novo sezono in so na police postavili novo kolekcijo priznanih športnih modnih znamk obutve. Kot se za prve korake proti pomladi spodobi, bodo na vrhu lestvice kraljevali športni šik modeli trendi superg.

Čeprav se zima še nikakor ne poslavlja, je v Massu že zapihal svež veter pomladne mode. Kot postavljavci trendov na police postavljajo prve modele iz novih kolekcij izbranih športnih modnih znamk, ki bodo zaznamovali trende pomladi. V začetku pomladi bo izstopal športni šik, ki ga enostavno dosežemo s slogom z modnimi supergami. Te lahko kombiniraš k vsakemu videzu in so nepogrešljiv kos v tvoji omari, v več različicah kot jih imaš, bolje je.

Športno eleganco na vsakem koraku poosebljajo novi ženski in moški modeli kultnih znamk Nike, Adidas, Le Coq Sportif in Fred Perry. Ženske modne superge Le Coq Sportif so z novo kolekcijo dobile nežno pomladno pastelno preobrazbo v trendi mint, roza in sivih odtenkih, medtem ko so moški modeli obarvani v žive odtenke z detajlom značilnega petelina v kontrastnih barvah. Mass je razširil svojo ponudbo tudi s številnimi novimi modeli Adidas superg, ki jih zaznamujejo trendi rose gold, beli in črni odtenki, najbolj drzni pa so obdani s cvetličnimi ali vojaškimi vzorci, ali pa so popolnoma prekriti z divjo strastno rdečo barvo. 

prejšnji članek
Slasten posladek, ki bo navdušil vse
Moj life
Slasten posladek, ki bo navdušil vse
naslednji članek
Zdaj lahko v tej knjižni uspešnici uživaš tudi v slovenskem jeziku
Obsedena!
Zdaj lahko v tej knjižni uspešnici uživaš tudi v slovenskem jeziku
Preberite tudi