reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Zablesti na svojem plesu

15. 2. 2017; 11.20
Avtor: K.M.
maturantski valeta

foto: Profimedia

Bližajo se maturantski plesi in valete. Že imaš obutev, v kateri boš zablestela?

Tvoje življenje oblikuje veliko posebnih priložnosti. Dogodka, ki se ga boš vedno spominjala, sta gotovo maturantski ples in ples ob valeti, saj simbolizirata odraščanje in zaključek pomembnega osebnega poglavja. Zato se na ta nepozaben večer uredi od glave do pet in zasijte kot glavna zvezda plesa.

Lep del doživetja je iskanje prave obleke, ob kateri bo tebi in ostalim zastal dih, kot prava pepelka pa se boš počutili v popolni modni obutvi, ki je tudi po urah plesa in zabave ne boš hotela sezuti. V Massu so s široko izbiro trendi obutve pripravljeni za vsako posebno priložnost v tvojem življenju in na njihovih policah bo vsaka pepelka našla svoj čeveljček. Silhueto boš podaljšala v sandalih s petko v nežnih barvah in trakci, posutimi s sijočimi kamenčki, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz.

Modne navdušenke izberite sandale v trendi metalik odtenkih z debelo kockasto peto, ki bo poskrbela za udobnejše plesne ure. Za tiste najbolj drzne modne ljubiteljice pa Mass ponuja elegantne superge, v katerih boš odštekana modna zvezda večera. Če si boš nadele preprosto obleko, pa pusti naj izstopajo čevlji in izberite sandale v živih barvah ter vzorcih po zadnjih modnih smernicah, prepletene s trakci in resicami ali retro šik gležnjarje z gumbki in odprtino, skozi katere bodo pokukali nalakirani nohtki. 

prejšnji članek
Te daje ljubosumje?
Moj life
Te daje ljubosumje?
naslednji članek
Popiješ dovolj tekočine za kvaliteten tekaški trening?
Obsedena!
Popiješ dovolj tekočine za kvaliteten tekaški trening?
Preberite tudi