Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Imaš majhne prsi?

14. 8. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
nedrcek
Potem si moraš prebrati to!

Dekliške in kasneje tudi ženske prsi so različnih velikosti in oblik, različen pa je lahko tudi njihov položaj. Si ti ena izmed tistih, ki imajo majhne prsi? Potem moraš prebrati to in nasvet tudi redno upoštevati. 

Pri oblačilih se verjetno velikokrat osredotočaš na številke, saj meniš, da le-te povedo, kakšne oblike je tvoje telo. Vendar temu ni tako, zato moraš s takšnim ravnanjem takoj prenehati, predvsem v nakupih, ki se tičejo tvojega nedrčka. Če imaš majhne prsi, moraš vedno misliti na pravilno velikost, ki se bo prilegala tvojim prsim in tvojemu telesu. Nikakor ne smeš iskati velikosti, za katero misliš, da je pravilna. Torej, ne kupuj večje številke, ker si podzavestno želiš imeti večjih prsi. S tem svojemu telesu ne boš naredila nikakršne usluge. Hkrati pa tvoje prsi nikakor ne bodo videti večje, oziroma bolj polne. 

Ob nakupu nedrčka moraš tudi paziti na to, da se lahko velikost razlikuje glede na modno znamko, ki je nedrček izdelala. Če si slučajno preizkusila nedrček s košarico A in se ti popolnoma prilega, ti pa vedno nosiš nedrček s košarico B, brez panike. Ponovno upoštevaj nasvet, da se mora ta kos oblačila prilegati tvojemu telesu in ne tvojemu mišljenju. 

prejšnji članek
Poletni mini namig: s prijateljicami v Opatijo!
Moj life
Poletni mini namig: s prijateljicami v Opatijo!
naslednji članek
Miley odpovedala nastop a ob tem naznanila veliko novico
Obsedena!
Miley odpovedala nastop a ob tem naznanila veliko novico
Preberite tudi