mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Čevlji, ki morajo biti v tvoji omari

10. 2. 2017; 10.11
Avtor: K.M.
How-To-Wear-Oxford-Shoes-6
Temu trendu se ne smeš izogniti!

Eden najbolj opaznih trendov letošnje jeseni so angleško navdihnjeni oxfordski čevlji z značilnim luknjičastim vzorcem, ki bodo vsakemu stajlingu dodali pridih klasične elegance. Prehajanje moškega stila v žensko modo je eden glavnih trendov že zadnjih nekaj let, tako pri oblačilih, dodatkih in obutvi. Ta eleganca pa je letos v Massu posebej začinjena s ščepcem glamurja in zadnjih drznih modnih trendov.

Tako imenovane oxfordke so to jesen vse prej kot klasične, saj izstopajo v sijočih metalik odtenkih, kontrastnih kombinacijah različnih barv ter materialov, kot sta semiš in sijoče usnje, najbolj pa izstopajo takšne s trendi debelim narebranim podplatom ali s platformo. In ne le, da so izredno modni, ampak so tudi eden najbolj hvaležnih parov čevljev za kombiniranje za različne priložnosti.

Modne navdušenke so jih vzljubile tudi zato, ker jih lahko obujete za različne poslovne priložnosti, popoldansko kavo ali večerno zabavo. Odlično se podajo k prav vsem dolžinam in stilom hlač ter kril. Oxfordke so must have te jeseni, saj dopuščajo možnost neomejenih stilskih kombinacij in stajling v trenutku popolnoma preobrazijo.

prejšnji članek
Kako kupiti prvi modrček?
Lepotičenje
Kako kupiti prvi modrček?
naslednji članek
Obutev, ki je vedno v modi
Lepotičenje
Obutev, ki je vedno v modi
Preberite tudi