Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

S tem vsakodnevnim početjem škodiš svojemu zdravju!

20. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
180xnygfhc818jpg
Nezdrava navada.

Nedrček je tisti kos oblačila, ki ga nosiš največkrat, skupaj s spodnjicami seveda. Vsi ostali kosi se menjajo glede na počutje, priložnost, celo letni čas, nedrček pa vedno ostaja tam. Kljub temu pa z nedrčkom delaš nepredstavljivo napako, ki je si je nikakor ne bi smela privoščiti, saj je ključnega pomena za tvoje zdravje

Številne študije so potrdile, da je ravno ta napaka tista, ki jo počne večina deklet. Z njo pa škodujejo svojemu zdravju in nenazadnje tudi sami kvaliteti nedrčka. Že veš o čem govorimo? Naj ti postavimo vprašanje: Kolikokrat daste v pranje svoj nedrček? Verjetno manjkrat, kot boste sedaj priznale, a vseeno niste edine, ki na to morda pozabite, ali pa se vam preprosto ne da. Verjamemo, da je zaradi občutljivosti nedrčka to početje zelo zamudno, še posebej, če ga moraš oprati na roke. Vseeno pa bi to morala z nedrčkom, ki ga nosiš vsak dan, početi vsaj 2-3X na teden. Nekateri celo trdijo, da bi nedrček morala zamenjati dnevno. Če se ti ga že ne da oprati, ga vsaj zamenjaj in jih na to operi vse skupaj. 

Zakaj?
Nedrček se dotika direktno tvoje kože. Bolj kot majica ali hlače. Tudi če imaš oprijeto majico, je pod njo še nedrček, ki je na kožo skoraj prilepljen. Kljub temu pa majico menjaš dnevno, včasih celo večkrat na teden. Zakaj nastopi težava? Ker se ti pod njem nabira umazanija, pot, olja, delci kože ... Vse to pa vodi v bakterije. 

Zato po pravici, kdaj si nazadnje zamenjala nedrček?
prejšnji članek
Mladega glasbenika so danes našli mrtvega
Obsedena!
Mladega glasbenika so danes našli mrtvega
naslednji članek
Krvna skupina: Kaj jesti, da se ne zrediš?
Moj life
Krvna skupina: Kaj jesti, da se ne zrediš?
Preberite tudi