favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Tako moraš ravnati s torbico

6. 2. 2017; 05.30
Avtor: K.M.
torbica

foto: Profimedia

Tako boš bolj urejena.

Imamo nalogo zate. Najdi torbico, ki si jo nosila včeraj. Ali pa tisto, ki si jo imela na petkovi zabavi. Našla? Super! Sedaj pa to torbico odpri in poglej, kaj vse je v njej. Koliko stvari potrebuješ in koliko je takšnih, ki bi že morale romati v smeti. Najbolj pomembno pa je, ali bi to torbico pospravila, preden bi jo spet uporabila? Preveri, zakaj bi bila to odlična poteza.

Robčki, raztresen denar, ovitek od čigumija, tampon, ličila, 3 šminke, ena je prijateljičina ... Papirčki, vstopnica za kino ... Amm, kje so pa ključi? Neurejena torbica je ena izmed najpogostejših težav deklet. Nekatere stvari seveda potrebuješ vsak dan. Vozovnico, ključe, denarnico, morda tudi robčke. Potem pa se seznam že nekako konča. Vseeno pa je dobro, da daš te stvari vsak dan iz torbice na mesto, ki jim pripada. Ključe v omarico za ključe, denarnico v predal ... Saj veš, kakšen je postopek! Ko boš iz nje dala te, nujno potrebne, predmete, boš v istem trenutku torbico tudi počistila. Iz nje boš dala vse papirčke, ki morajo romati v koš in stvari, ki jih ne potrebuješ, a so se po čudežu znašle tam. Ko boš naslednič šla od doma, boš v čisto in prazno torbico dala stvari, ki jih resnično potrebuješ. S tem se boš izognila tudi težavi, ko mesečno vozovnico pozabiš v tisti torbici, ki si jo imela včeraj. Tvoja torbica pa bo vedno čista in urejena.

Ličila naj bodo v posebnem predalčku, še boljše pa je, da si kupiš mini torbico, ki jo boš lahko dala v tvojo nekoliko večjo torbico. V njo daš tista ličila, ki jih potrebuješ oziroma redno uporabjaš. Ko prideš domov, jo skupaj z ostalimi predmeti odstrani iz torbice in jo postavi v kopalnico ali na toaletno mizico. Ko boš naslednič odšla od doma in jo boš potrebovala, jo vzemi s seboj. Tudi to torbico z ličili lahko posraviš. Resnično potrebuješ šminke v treh odtenkih rožnate?



Si ne želiš, da bi v torbici našla vse, kar potrebuješ.


prejšnji članek
Možgani fantov delujejo drugače kot tvoji
Moj life
Možgani fantov delujejo drugače kot tvoji
naslednji članek
Videz dneva: Ostra Gigi Hadid
Lepotičenje
Videz dneva: Ostra Gigi Hadid
Preberite tudi