zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Tako raztegni čevlje, ki so ti pretesni

14. 12. 2016; 08.30
Avtor: Ana K.
Women-With-High-Heels
Ni še vse izgubljeno.

Poznaš občutek, ko si kupiš noro dobre čevlje, a kaj ko doma ugotoviš, da si si kupila premajhno številko? Ena možnost je, da greš nazaj v trgovino in jih zamenjaš za večje, v kolikor pa imaš ravno takšno velikost noge, da bi ti bila ena večja številka čevlja že prevelika pa poskusi z naslednjimi triki.

Eksperimentiraj z debelimi nogavicami
Ta trik je že star in zelo preprost. Vse kar potrebuješ so debele nogavice. Le-te si enostavno nadeneš in potem poskušaš nogo spraviti v pretesen čevelj. Tako hodi po hiši nekaj časa. Boš videla, da se bodo čevlji pričeli raztezati.

Obišči čevljarja
Že samo ime pove, da so čevljarji mojstri za čevlje. S pomočjo svojega stroja bo raztegnil tvoj priljubljen par čevljev in že tisti trenutek, jih boš lahko kazala svetu.

Uporabi razpršilo
Na prodajnih policah lahko najdeš posebne spreje, ki so namenjeni reševanju težav, ki tebe spravljajo ob živce. Sprej bo zmehčal usnje, ki se bo posledično lažje raztezalo. Nič enostavnejšega, kajne?

Nosi jih po hiši
Obstaja še ena možnost, in sicer, da čevlje vztrajno nosiš po hiši, dokler se ne raztegnejo do te mere, ki tebi ustreza;).

Naj pretesni čevlji ne bodo več tvoja težava.

prejšnji članek
Kaj je svetovala svoji mlajši sestri?
Obsedena!
Kaj je svetovala svoji mlajši sestri?
naslednji članek
Njen nov tatu nas je navdušil
Obsedena!
Njen nov tatu nas je navdušil
Preberite tudi