Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Tega z nedrčkom ne smeš početi

23. 4. 2017; 10.30
Avtor: K.M.
buying-bra
Triki za vsa dekleta, ki nosijo nedrčke.

Z nedrčki se slej kot prej srečajo vsa dekleta. Nekatera prej, druge kasneje, vse pa je odvisno od razvoja prsi in želje po nošenju tega modnega ter uporabnega kosa oblačila. Barvni, podloženi, s čipko, vzorci ali pa čisto klasični ... Oblik je res veliko, a pravila so za prav vse nedrčke enaka. 


1. Nedrčka ne smeš kar prati v pralnem stroju
Čeprav je najlažje, da nedrček preprosto vržeš v pralni stroj, pa ti ni priporočljivo, saj se lahko hitro uniči, še posebej, če ni čisto klasični nedrček. Težav je več. Nedrček izgubi svojo obliko, kost lahko pokvari pralni stroj, hkrati pa se lahko na nedrčku uničijo dodatki, kot so čipke ali pentlje. Opereš ga lahko na roke, ali pa si kupiš posebno pralno kroglo, s pomočjo katere se nič od naštetega ne bo pripetilo. 

2. Se ti naramnica zažirajo v kožo?
Do tega pride, ker imaš morda napačen nedrček. Če imaš velike prsi, potem raje izberi takšnega z nekoliko širšimi naramnicami, ki se bodo zažirale manj. Hkrati si nedrčka ne zateguj preveč, ampak raje izberi drugačen model. Če pa se tak že nahaja v tvoji garderobni omari, potem lahko pod naramnico namestiš blazinico, tudi tisto, ki jo najdeš v nekaterih nedrčkih, a je tam zato, da nudi dodatno oporo. 


3. Tako nedrčka ne smeš sušiti
Večino oblačil sušiš na podoben način. Z dvema ščipalkama jih pripneš na vrv oziroma stojalo. No, nedrček moraš sušiti tako, da ga postaviš na ravno površino oziroma sušilno stojalo, najbolj pomembno je to, da ne visi. Nedrček bo izgubil svojo obliko in prožnost. Nikakor ga ne smeš dati v sušilni stroj!

4. Napačno ga shranjuješ
Nedrčka ne smeš zložiti skupaj, ko ga daš v predalnik, ampak ga moraš tja postaviti razgrnjenega.
 
5. Zaščiti ga tudi med potovanjem 
Ko nedrček pospraviš v potovalno torbo ali kovček, ga tja ne smeš kar dati oziroma 'stlačiti'. Tako kot pri shranjevanju, moraš tudi tu paziti na obliko. Postavi ga v poseben prostor, ali pa kupi posebno torbo, ki je namenjena samo nedrčkom.

prejšnji članek
Tako boš imela hudo zadnjico
Obsedena!
Tako boš imela hudo zadnjico
naslednji članek
Manekenka spregovorila o očetovi spremembi spola
Obsedena!
Manekenka spregovorila o očetovi spremembi spola
Preberite tudi