reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Super ideje za nošenje šala

18. 2. 2017; 10.59
Avtor: Ana K.
Predstavljamo ti različne načine nošenja šala.

Če si že naveličana vedno enega in istega načina nošenja šala, potem ti predstavljamo še številne druge možnosti. Naj se vsakodnevna borba pred ogledalom konča. Od zdaj naprej bo tvoj šal na pravem mestu in v pravi obliki, že v nekaj sekundah.

1. možnost:
Šal lahko uporabiš kot ogrinjalo. To je najmanj zapleten način nošenja. Samo ogrneš ga preko ram in že si nared za v šolo.


2. možnost:
Šal prepolovi in ga ovij okoli vratu. Oba konca šala primi in ju daj skozi zanko. To je najpogostejši način ovijanja šala.


3. možnost:
Ta način nošenja, ki ti ga bomo sedaj predstavili, je postal zelo priljubljen med dekleti. Šal samo oviješ okoli vratu, brez da bi ga navijala. Oba konca morata pasti po tvojem telesu. Potem vzemi pas in ga zapni malo nad boki.


4. možnost:
Poskusiš lahko tudi z dvakratnim ovijanjem. Ta način je zelo priljubljen med zvezdnicami. Postopek je precej enostaven. Vzameš šal in ga dvakrat oviješ okoli vratu. Pozorna bodi edino na to, da sta konca šala približno enake dolžine.


5. možnost:
Oba konca šala zaveži skupaj, da boš dobila krog. Potem daj vse skupaj okoli vratu in še enkrat zamotaj. Tako se običajno nosijo volneni šali, ni pa nujno. Izbira je tvoja.

Tako, to je le nekaj predlogov, kako si lahko zavežeš šal. Naj pa ti zaupamo, da ti je dovoljeno modno poigravanje in ni čisto nič narobe, če šal oviješ okoli vratu na svoj način. Važno je, da se ti počutiš dobro.

Že veš kako si boš zavezala šal jutri?

prejšnji članek
Ugotovi, ali si mu všeč po njegovi govorici telesa
Moj life
Ugotovi, ali si mu všeč po njegovi govorici telesa
naslednji članek
Kaj jesti pred spanjem?
Moj life
Kaj jesti pred spanjem?
Preberite tudi